Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja mama po zapachy wyczula, ze cos jest ;-):-) bo Sara sama sie nie przyznala :-) No ale dupki se nie wytarla niestety 
:-)
Chyba, ze idzie z moja mama na dlugi spacer to wtedy wklada pieluchomajtki
Tak to bez problemu robi i siku i kupe do nocnika albo kibelka - sama sie rozbiera i siada (oczywiscie jak ma cos latwego do sciagniecia, np. dresik).No w nocy niestety musze jej nawet czasami przebierac pieluche nad ranem, bo przesikuje siea powiedz jaka po nocy jest, strasznie zlana?

ale to dlatego, ze na wieczor pije ok. 250-300ml mleka, a w nocy potrafi wypic cala butelke wody
Taki ma nawyk, ale mnie sie wydaje, ze to bardziej chodzi o potrzebe ssania, a nie pragnienie...
wszystko możliwe, ale Sarka pewnie sama zrezygnuje z tego nocnego picia, nie czarujmy się nasze maluchy dopiero po 2 latka mająNo w nocy niestety musze jej nawet czasami przebierac pieluche nad ranem, bo przesikuje sieale to dlatego, ze na wieczor pije ok. 250-300ml mleka, a w nocy potrafi wypic cala butelke wody
Taki ma nawyk, ale mnie sie wydaje, ze to bardziej chodzi o potrzebe ssania, a nie pragnienie...
![]()

No dokladnie, dlatego nie biore jej tej butelki - skoro ma taka potrzebe to niech pije w nocynie czarujmy się nasze maluchy dopiero po 2 latka mają![]()
Ciesze sie tylko, ze pije w nocy wode, a nie jak wczesniej herbatki i soki
:-)