Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też się nad tym zastanawiałam, majtek już mam tysiące... tylko teraz do roboty się trza zabraću nas coraz lepiej
od czasu do czasu udaje się złapać siusiu do nocnika
wydaje mi się, że udawałoby sie jeszcze częściej, gdybym zakupiła julci tradycyjne majteczki zamiast bodzika... bo zanim wszystko zdejmę i odepnę, to już po fakcie jest....

U nas to samojak postępy u Was?? u mnie żadne, bo po prostu mi się nie chce![]()
Czekam, aż zrobi się naprawdę ciepłoU mnie to samojak postępy u Was?? u mnie żadne, bo po prostu mi się nie chce![]()
Czekam do lata 

Tyle, ze narazie na pampersa jej ubieram :-) Bez majtek ani rusz, wiec wczoraj miala pampersa, majtki i body
Bo ja idziemy do ogrodu na zjezdzalnie to ubieram jej body, zeby nie miala golych pleckow.

Ja zaczynam po weekendzie majowym - synkowe latanie w dzień bez pieluszki ;-)
Znacie może jakieś bajeczki o dzieciaczkach uczących się korzystać z nocnika? Podobno takie są, i są ponoć bardzo pomocne przy nauce nocnikowania :-) No, ale nie udało mi się dziś żadnej znaleźć w księgarni![]()
Ja zaczynam po weekendzie majowym - synkowe latanie w dzień bez pieluszki ;-)
Znacie może jakieś bajeczki o dzieciaczkach uczących się korzystać z nocnika? Podobno takie są, i są ponoć bardzo pomocne przy nauce nocnikowania :-) No, ale nie udało mi się dziś żadnej znaleźć w księgarni![]()

julka po takim "zabiegu" pamięta przez jakiś czas o wołaniu sisi