KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Super
Oleńka rusza do przodu
No i waga zaczyna się normować. Zobaczysz, ze już niedługo będziemy spotykać się na placu zabaw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do tej pory jakoś nie przyszło mi na myśl, że jak dziecko w kąpieli jest sztywne jak kłoda, to można to zmienić. Mój synek jeszcze nigdy nie pluskał się w wodzie, zawsze się spina, zaciska piąstki, prostuje nóżki i podkurcza paluszki u stóp.Co do ciepłej wody, tak jak mówi Franiowa dla spastyków. Moja uwielbia kąpać się w mocno ciepłej wodzie, jak laliśmy chłodniejszą to zaciskała pięści a teraz szał (nie dalej jak wczoraj nogi we wszystkie strony, ręce też się pluskają).
A ona sobie na czworaka stanęła i rączką zaczęła machać pod wodą ;-) A na pleckach to już fontanny wody się leją dookoła
ona lubi dużo bardzo ciepłej wody. Nóżki kopią naprzemiennie, rączki się pluskają a mycie to już wyższa szkoła jazdy ;-) przy takim wariacie