reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NDT-Bobath

reklama
hej dziewczyny ja tylko na chwilkę. Od wczoraj świat mi się zawalił, czeka nas strasznych 6 tygodni. Czekamy na wynik. Wynik na 20 mikrodelecji jest ok, ale jest podejrzenie, że Łucja ma syndrom Angelmana. Boże, mam nadzieje, że zdarzy się cud i nie ma tego...ale niestety wiele pasuje. Trzmajcie kciuki.

Boże, współczuję Ci tego stresu.. Mam nadzieję, że skończy sie tylko na podejrzeniach. Trzymam kciuki za to z całych sił.
Trzymaj sie, kochana..

sylkao, wiem że łatwo się mówi ale musisz być dobrej myśli. Ja tez czekam za wynikami genetycznymi mojej córeczki w tym tygodniu maja być ale zanim poznamy wynik może minąć 2 tyg. Ogólnie jedno teraz wiem ( kwestia czasu w oczekiwaniu za wynikiem, z przepłakanymi nocami i dniami i biciem się z własnymi myślami oraz pretensjami do siebie oraz całego świata) dochodzi się do wniosku, że ....mimo wszystko jaki będzie wynik nic się nie zmieni, będziemy dalej kochać Agulę tak jak do tej pory. Wiem, że jak się okaże jakaś wada genetyczna to życie obróci się o 180 st. ale
jak ktoś mi kiedyś powiedział:
"Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia"
Będzie dobrze pomodlę się za Waszą córeczkę i za was abyście mieli siłę. Siłę na życie które trzeba przeżyć mimo napotkanych trudności.

JA też współczuję Ci tych nerwów w oczekiwaniu na wyniki, sama kilka razy byłam w takiej sytuacji. Mam nadziję, że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki!!!

W piątek po miesiącu rehabilitacji mieliśmy podsumowanie tego, co udało się osiągnąć...Nawet nie wiedziałam, że miesiąc temu mój synek został oceniony pod względem rozwoju motorycznego na 8 tygodni. Widzę, że odbiega od rówieśników, ale nie myślałam, że jest aż tak źle:-( Teraz ponoć ilościowo jest dużo lepiej (5 miesięcy) – czyli jakieś tam nowe umiejętności nabył, ale jakościowo nadal jest poniżej trzeciego miesiąca życia.
Doczekaliśmy się wreszcie miejsca na basenie i od czwartku zaczynamy :-)

sylkao - trzymam kciuki,by wyniki okazały się mylne !

Majka - ja z moją małą też chodzę na basen już 3 tydzień i mała jest po prostu zachwycona ;) pierwsze chwile w strachu ale później nie chciałą wyjść z wody ;))
Naprawdę polecam,myślę że też będziesz zadowolona ;]:tak:

reklama
Dziewczyny czy rozpoznanie ZOKN to już wstęp do MPD? Czy dziecko z ZOKN da się jeszcze wyprowadzić na prostą?

Do góry