Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mojemu dziecku wyszedł pierwszy ząbek jak miał niecałe 4 miesiące,a wiadomo dziasełka mogą byc opuchnięte nawet 1-2 mies. wcześniej.Emilka ma 3 miesiące.Odmawia mi piersi zupełnie tak przynajmniej raz na tydzień.
Od 2 tyg wogóle je nieco mniej-zamiast 20 minut je około 15 min.To też mnie martwi.Na ząbki to chyba jeszcze nie czas. ?
Jest większa,ma więcej siły i ssie bardziej efektownie,tzn.szybciej sie najada.U nas tak było,karmienie trwało 5-10minut,amały przybierał w ekspresowaym tempie.Jeśli chodzi o okoliczności to w domu,kiedy karmię ją jak zawsze. W tej samej pozycji,która zawsze jej odpowiadała.Probowałam już zmiany pozycji ale nic to nie dało
Czy to możliwe,że dziecko w tym wieku- 3 miesiace-je mniej???

Rozalko naprawdę tak moze byc,ze dzidzia poprostu szybciej się najada bo lepiej jej to wychodzi (efektywniej)?
Dziś znowu odmówiła mi piersi wieczorem,ale zjadła z butelki jak odciągnąłem pokarm. Wogóle była jakaś niespokojna,nieswoja. Widać,ze coś jej było ale brzuszek miękki. Wrazeń nowych tez dziś nie miała.
Niepokoję się... :-(

Emilka ma 3 miesiące.Odmawia mi piersi zupełnie tak przynajmniej raz na tydzień.
Od 2 tyg wogóle je nieco mniej-zamiast 20 minut je około 15 min.To też mnie martwi.Na ząbki to chyba jeszcze nie czas. ?
podczas karmienia robi histerie placzu i nie chce ssac... czasem po chwili uspokojenia w koncu sie zassie. no a 15 min posilku to jeszcze dobrze
dziecko im wieksze tym szybciej sie najda...
a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)