reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
Chciałabym trochę tu napisać o naszym wyjeździe (oczywiście jeśli można ;-) )
W zasadzie obóz był zorganizowany dla dzieci, tak aby nauczyły się jeździć na nartach lub po prostu oswoiły się z nimi. Większość stanowiły dzieci od 3-5 lat. Naprawdę niesamowity widok jak takie dzieciaczki zasuwają na nartach :-) Oczywiście rodzice również mogli się nauczyć. Do naszej dyspozycji było 3 instruktorów. Mieli świetne podejście do dzieci i naprawdę potrafili je nauczyć. Nasza Karolinka bardzo szybko się nauczyła i śmigała jak ta lala :tak: Ja musiałam się przełamać bo jak pierwszy raz założyłam narty to myślałam, że nigdy nie będę jeździć, bo bałam się prędkości. Następnie na drugi dzień sama postanowiłam poćwiczyć i przekonać się lub bardziej się zrazić. Oczywiście pokochałam narty i równie szybko jak córka nauczyłam się jeździć.
Było naprawdę super. Wypoczęłam sobie nieźle (zarówno psychicznie jak i fizycznie). Mój mąż wreszcie skończył czytać książkę. Codziennie były imprezki :-) Naprawdę było extra. Z niecierpliwością czekamy na kolejny obóz za rok :tak:

Trini super. Widzę, że kolejna osoba załapała nartowego bakcyla:-D
Nie jest to trudne, bo narty są super i do nauczenia dla każdego.
Jak tak piszesz- już nie mogę doczekać się naszego wyjazdu:tak:

reklama
Do góry