reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
No tak trzeba telefon zaopatrzyc w pieniadze na czas szpitala:-D
EWELA GRATULACJE !!!!!!!
wracaj szybko do formy i do nas oczywiscie;-)a wtedy pewnie my na porodowce bedziemy tznte nierozpakowane jeszcze:-p

Pati napisała:
Mały ma wysypkę i musze tu siedziec do czwartku. Straszna załamka.

Pati trzymamy kciuki. Mały napewno szybko wyzdrowieje.

Mirabelka mi napisała, że dziś wychodzą z Igusią, a ona biedna nie może się doczekać, kiedy wejdzie na BB... :-D:-D:-D
Super czekamy
Witam Dziewczynki! My już jesteśmy w domku od czwartku i trochę mieliśmy zamieszania, bo Martynka miała kaszel i gorączkę stąd trzeba było izolować dzieci, a to postawilo wszystko na głowie. Ale teraz odpukać wszystko jest dobrze i życie wraca do normalności.
To moje skarby:
Cudo jednym słowem. Kurde ja juz tez chce
Kasiu Twoja Iga jest podobna do mojej Hani;-)
Jaka Iga ????? Kasia ma Bartusia
KASIU sliczna dzidzia i takie sliczne czarne wloski :tak:

sms od EWELI

"Hej skonczyla mi sie karta.Wikoria jest ze mna ,wczoraj o 18,25 przyszla na swiat 54 cm i 3,650 kg Dzieki za pamiec "
Nie no Pięknie i tak cicho siedziała!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE!!!!!

sms- od Zawadki
Hej kochana jak sie macie?My jutro na 99% wychodzimy do domku-trzymajcie prosze kciuki!!! Pozdrawiam

Patrycja bedzie dobrze wysypka to nic groznego.

reklama
Do góry