reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Ja pisałam wczoraj.
U mnie tez było na poczatku słabo z pokarmem, a teraz mam jego nadmiar... Nie ma sie co martwic. Jak sie bardzo chce to sie uda :-)

To ja piszę kolejne smski od Doroty. Pisała o 04:58 (chyba spać nie mogła biedna...)

Dorotka bardzo dziękuje wszystkim Mamusiom za wsparcie. Pisze, że nie wie, co by bez nas zrobiła. Hormony jej szaleją i sama jest zła na siebie, nie miała małej przy sobie bo zmęczenie też robi swoje. Pospała 6 godz. i zalała się MLEKIEM, czeka na małą.

W domu będzie dopiero we wtorek lub później, bo jeszcze nie jest gotowa do wyjścia.

A nie mówiłyśmy, że będzie ok!!!!!!!!!!! No i pyta czy są kolejne rozpakowane???

Ostatnia edycja:
No i kolejne wieści od Asi:

Nie wyjdzie jutro, dlatego, że rana nie za bardzo się goi i dostaje antybiotyk, Rafałek dał popalić w popis, dlatego Asia 2 godzinki spała tylko.

Pozdrowionka!!

Hej mamusie mamy kolejnego maluszka:

MELANIA81 napisała:

Izabela Emilia Dudzik ur.2 listopada.waga 3250g dlugosc 56cm.

GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• 081102_111145.jpg
    081102_111145.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 43
Bardzo się cieszę, że Dorotka wychodzi z mlekowego kryzysu!!!:-):-)

Wielkie gratulacje dla Melanii!!!
Czekamy na Ciebie i na Twoją relację. Całuski dla Izabelki!!!

A ja dostałam smska od Majeczki,
urodziła dziś o 9:55 sn. Ma ślicznie na imię: Ruben, 58 cm i 3730g.

Asiu wracaj do nas szybko!!!!!!

reklama
Melania81, majeczka02 GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW!
Wracajcie szybko do formy:-) I do nas!

Sms od Dorotki:
"Jak nie urok to sraczka,pokarm mi się pojawił-nawet mam nawał ale jak nie miałam mleka Malutka umiała ssać a jak mam to nie umie chwytać i jest głodna..Ściągałam sobie trochę,najpierw pomęczyłam ją z piersiami ale głodna i zjadła to odciagnięte.Śpi mało a dużo je i ja nie nadążam ze ściąganiem a z piersi nie umie"

Do góry