A
agamir
Gość
Dobrze ze to nie ZOMR . Pozdrów Dorotke trzymamy kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

"przed chwila przezylam najwiekszy koszmar oliwka wydzierala sie tak ze na calym oddziale bylo ja slychac.Juz prawie glos tracila.Kopala nogami , skrecala sie na wszystkie strony. Poprostu kosmzar. Tak strasznie cierpi.W koncu usnela ale spi niepewnie"
i drugi
" Sa wyniko to nie zapalenie na szczescoie,ja padnieta tym widokiem i jej bolem. Dali jej czopek przeciwbolowy i usnela w koncu, ale widoku nie zapomne do konca zycia, byl straszny!! Bardzo dziekuje za troske"
To z wczoraj wieczorka,
A tak swoja droga to jak tak patrze, to fajne to forum...ze tak mozna na kogos liczyc, na glupi sms...czy poprostu pare cieplych slow tutaj![]()

Co do zasiłku dla bezrobotnych to bedzie sie jej nalezał jesli ja zwolnia lub skonczy sie jej umowa i nie przedłuza. Jesli sama zerwie umowa nie dostanie zasiłku dla bezrobotnych Na wychowawczy moze isc w kazdej chwili