Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No a podwyrzszone leukocyty swiadcza o jakims wirusie w organizmie i na to dali najpierw antybiotyk, lekarzem nie jestem ale na wirusy chyba antybiotyk nie dziala....

Masakra jakas normalnie
No i mam wam podziekowac i pozdrowic

MAGDA bardzo dobrze napisalasOliwia dostala wczoraj krople do uszu, a ze po nich zaczela sie strasznie wyginac i plakac, dzisiaj kazali jej odstawic, Dorota pyta sie czy cos na te uszy dostanie, uslyszala ze ten antybiotyk ktory dostaje jest tez na uszyNo a podwyrzszone leukocyty swiadcza o jakims wirusie w organizmie i na to dali najpierw antybiotyk, lekarzem nie jestem ale na wirusy chyba antybiotyk nie dziala....
A dzisiaj uslyszala ze to chyba Oliwka ze zlosci tak placze i sie wygina i nic jej nie jestMasakra jakas normalnie
No i mam wam podziekowac i pozdrowic
Mam nadzieje ze wszystko dobrze napisalam i o niczym nie zapomnialam

No ale nie o mnie tu mowa
Dokladnie kropli do uszu juz jej nie podaja bo Jak to ordynator stwierdzil ze to byla jedyna rzecz nowa ktora jej podali i byc moze po tym tak zareagowala Fakt po podaniu kropli bylo wszystko wsio dobrze To bylo nie wiem od 2 do 3 godzin po kroplach Wiec moze serio to to
Dzis jak szlam z karta oliwki do orynatora to widzialam ze ona ma antybiotyk AUGMENTIN a go miala we wrzesniu w domu Tylko ze w szpitalu dostaje go dozylnie wiec lepiej pewnie dziala niz doustnie Ale o 16 pielegniarka nie umiala podac jej tego lekarstwa bo wenflon w raczce sie zatkal I wzieli mi ja zas do kucia Ale wrocila bez wenflona I dostala AUGMENTIN doustnie i tej 16 i teraz Lekarz na obchodzie wieczornym ma zadecydowac czy beda kluli ja jeszcze raz czy doustnie A jesli doustnie to bede starala sie jutro wyjsc ze szpitala I jestem pewna ze mnie puszcza bo doustnie to w domu moge dawac jej ten lek Wiec czekam co powiedza wieczorem Ja bym wolala isc do domu i antybiotyk w domu jej dawac A jak nie to jakos sie przecierpimy 

***** jak histeryzuje jak w niedziele w domu bylo dokladnie to samo To cow domu tez sie zle czuje Przeciesz oan juz w zlobku byla I nianki miala I nieraz byla u kogos w domu sama I tak sie nie zachowywala Znam swoje dziecko i wiem najlepiej jak ona sie zachowuje jak chce cos wymusisc a jak cos jej jest GLUPIA BABA 

NAPRAWDE TO BARDZO MILE I NIE WIEM CO POWIEDZIEC
Lece zjesc zupe i lece do NIUNKI 
i żebyście do domku jak najszybciej wróciły