reklama

Nieobecności i wieści

Motylku jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!!!!!
Wage ma po mamusi bo pisalas kiedys ze bylas mala :tak: nie ma sie co martwic ja tez mialam 2kg i wyroslam;-)
Twoja Amelcia tez bedzie kawal baby;-):-D

Kto nastepny sa jakies chetne??? pewnie wszystkie:-p to dalej na porodowke:cool2:

reklama
SMS OD MOTYLKA:

" Mała Amelka, urodzona o godz. 9.48, jest śliczniutka, czarna z długimi włoskami, tylko kruszynka- 2017g. Dziękuję Wam za smsy i pamięć.POZDRAWIAM WSZYSTKLIE. najpiękniejszy dzień w moim życiu, zapomniałam o bólu a mała podobna całkiem do tatusia :)"

Motylku z okazji narodzin Waszej córeczki-Amelki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości.
Gosia i Paweł
505ka8.jpg

Ostatnia edycja:
GRATULACJE DLA MOTYLKA ,TATUSIA I AMELKI:-D:-D:-D

MOTYLKU WARCAJ DO NASZ SZYBKO

Jejku ale jej fajnie juz nie musi sie zastanawiac jak porod bedzie wygladal itp Tylko juz tuli swoja Mala w ramionach :tak:

SMS OD MOTYLKA:

"Amelka jest taka malutka, że szok :D Ja jeszcze nie spałam, znieczulenie powoli puszcza. Nie moge sie napatrzeć na nią :) Najprawdopodobniej jutro do obiadu wyjdziemy.Dziewczyny, teraz wasza kolej :-) Jeszcze raz dzięki za smsy i pamięć. Myślami jestem z wami! Mój M wytrwał do końca porodu. Pozdrawiam!"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry