reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
MARTYNKA zgadzam sie z Toba Ja te forum traktuje jakos tak jakbym was znala od zawsez Kazdej bol przezywam jak swoj i zawsze sie wszystkim przejmuje Nawet mamie i M opowiadam ktora urodzila i tez pokazuje zdejcia Co chwile musze do was zajzec bo to juz nalog I z tym spotkaniem kiedys to bardzo dobry pomysl :-)

Zgadzam się - bo łączy nas wiele, tu możemy się wspierać i doradzać sobie.
A któż lepiej zrozumie ciężarną jak nie druga ciężarna czy mama.

Anetko cieszez sie ze sobie radzicie a niepoddajecie sie:tak: Wiadomo nic na siłe ale widac jestes silna i niepoddajesz sie;-)

Domi ja tylko widze jeden plus u Ciebie ze z tego szpitala wrócisz juz z Weronisia:-p

Ciekawe jak tam nasza Kasia po baloniku moze i ja cos ruszy:tak:

Sms od Kasi
"Twarda ze mnie sztuka albo raczej uparciuch z Bartka ;-).
Dzisiaj mam kroplowke :-)Trzymajcie kciuki to w niedziele sie spotkamy Pozdrawiam i 3 mam kciuki za Was "

Teraz wiesci od ANETKI :-)
"Kubus dalej nie zaiteresowany jedzeniem nie wiem co mam robic .Dzis ma przyjsc pani z poradni laktacyjnej moze cos mi doradzi .Nie martwcie sie niedlugo wszystkie bedziemy dyskutowac na forum o pieluszkach czy mleczku Jak maly nie dostanie zoltaczki to w piatek wracamy do domu Pozdrawiam was wszystkie 3 mam za was kciuki "

To ci uparciuch z Bartusia!!!:-D Ciekawe czym mu Kasia za skóre zaszła:-p

Anetko moze poprostu narazie sciagaj i podawaj butelka i co jakis czas przystawiaj do piersi???

ja pisałam do Minisi co mowili na przyjeciu do szpitala ale narazie cisza. Moze ma badanka albo:-p:-p:-p

Mam wiesci od Minisia

Juz jestem na oddziale. Czekam na badania. Podobno standardzik półtora tyg po terminie cos robia. Nie załamuje sie to zalezy od wielu czynników i mi moze sie uda predzej. POZDAWIAM

reklama
Do góry