Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MARTYNKA zgadzam sie z Toba Ja te forum traktuje jakos tak jakbym was znala od zawsez Kazdej bol przezywam jak swoj i zawsze sie wszystkim przejmuje Nawet mamie i M opowiadam ktora urodzila i tez pokazuje zdejcia Co chwile musze do was zajzec bo to juz nalog I z tym spotkaniem kiedys to bardzo dobry pomysl :-)
Sms od Kasi
"Twarda ze mnie sztuka albo raczej uparciuch z Bartka ;-).
Dzisiaj mam kroplowke :-)Trzymajcie kciuki to w niedziele sie spotkamy Pozdrawiam i 3 mam kciuki za Was "
Teraz wiesci od ANETKI :-)
"Kubus dalej nie zaiteresowany jedzeniem nie wiem co mam robic .Dzis ma przyjsc pani z poradni laktacyjnej moze cos mi doradzi .Nie martwcie sie niedlugo wszystkie bedziemy dyskutowac na forum o pieluszkach czy mleczku Jak maly nie dostanie zoltaczki to w piatek wracamy do domu Pozdrawiam was wszystkie 3 mam za was kciuki "
Juz jestem na oddziale. Czekam na badania. Podobno standardzik półtora tyg po terminie cos robia. Nie załamuje sie to zalezy od wielu czynników i mi moze sie uda predzej. POZDAWIAM