Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie... t chyba to... najperw szok i strach, ale później można się oswoić z tą myślą i psyhicznie nastawić ..... a tak to.. ciągła niepewność... nie wiadomo kiedy, ani jak długo... w moim przypadku, jako pierworódki to w ogóle nic nie wiadomo.. ja nawet nie wiem jaki mam próg bólu....Bo psychicznie nastawić się można na tą operację i nie trzeba się tak męczyć.
Nie do wiary !!! I na Domi przyszedł czas. Pewnie bez Weroniki już nie wyjdzie!!!!Mam wiesci od Minisia
Juz jestem na oddziale. Czekam na badania. Podobno standardzik półtora tyg po terminie cos robia. Nie załamuje sie to zalezy od wielu czynników i mi moze sie uda predzej. POZDAWIAM