reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

reklama
Usprawiedliwiam sie za wczasu,od poniedziałku moje życie staje na głowie:shocked2:,Marcel do żłobka a ja do pracy.Nie wiem jak sobie to poukładam tak by wykraść choć troszkę dla siebie i posiedzieć na BB.Na pewno będę Was czytać regularnie a z pisaniem to sie okaże w praniu.Pamietam i będę tęsknić.:sad:

ika - w koncu dojdziesz do takiej perfekcji,ze czas sie znajdzie i na Nas.Powodzenia w pracy i zeby Maly dzielnie zniosl pobyt w zlobku.Nie dziekuj,zeby nie zapeszyc....:-)

Ja tez sie odyzwam tu,bo ostatnio w kolko na BB sie pojawialam,a teraz jest zastoj. Jestem od piatku z moimi dziewczynkamiw szpitalu <obie rozwolnienie,temperatura,Zuzia dodatkowo wymioty - jest duzo slabsza,>.Przyjechalam na sobote i niedziele do domu,zeby odzyskac troche sil.Zaraz jade tam,znowu wymienic meza,bo on musi isc od pracy jutro.Nie wiem kiedy wyjdziemy.

Pozdrawia Katka

Ika wszystko sobie poukładasz i czas na wszystko się znajdzie... powodzenia w pracy.

Katka Kobietko Kochana, uściskaj Dziewczynki i wracajcie szybko do domku. Duzo zdrówka dla Córeczek!!!

Jestem od piatku z moimi dziewczynkamiw szpitalu <obie rozwolnienie,temperatura,Zuzia dodatkowo wymioty - jest duzo slabsza,>.

Jejku...aż mnie ciarki przeszły :-:)-:)-(...moja Amelka w sobotę wymiotowała i ma temperaturę a od wczoraj dodatkowo męczy ją biegunka...Pediatra twierdzi że to wirus żołądkowy...podajemy lekarstwa i modlę się żebyśmy nie trafili z małą do szpitala...

Katuś...co mogę powiedzieć...wspólczuję i jeszcze raz współczuję :-:)-:)-(

reklama
Gosiaczek wróciłam i znowu znikłas .. gdzie Wy?? :happy:

Miałam wcześniej napisac, ale ... złośliwośc rzeczy martwych ... Anniaa jest widzi Nas i czyta ale nie może nic napisac :-( ... ale jak tylko sie net ponaprawia to napewno sie odezwie :-)

Do góry