reklama

Niepewność

Nieśmiała 88

Początkująca w BB
Witam jestem z mężem po ślubie 2lata bardzo chce zajść w ciążę ale od paru miesięcy mamy problem z mężem bo nie może dojść we mnie aż sami się dziwimy nigdy tak nie było :( kochamy się często w dni płodne nawet dwa razy dziennie tylko mąż dokańcza ręką i kończy we mnie i moje pytanie brzmi czy mamy szanse na ciążę ?

reklama
Rozwiązanie
Dołączam się. Zajmij się czymś przyjemnym, przygotowaniami do świąt i nie myśl aż tak o staraniach. I dołączę się do porad dziewczyn przede mną - zorganizuj jakąś kolację, winko i te sprawy i się rozluźnijcie. Seks to PRZEDE WSZYSTKIM ma być przyjemność, relaks, odprężenie, bliskość, a nie mechaniczna czynność mająca zakończyć się zapłodnieniem. Poddajcie się emocjom, nie myślcie o tym, czy będzie dziecko czy nie :) powodzenia!
tak tez robie sama przyjemnść :) odrzucam mysli juz :)
Gratuluję :) mam nadzieję że mi też się uda :) fakt metody dziwne ale ważne żeby się udało .zapytam czy miała Pani jakieś objawy przy owulacji lub po ?kiedy poczuła Pani że jest w ciąży?
A może trzeba gdzieś wyjechać na weekend i odpocząć ? :)
Wiem że to nie łatwe ale po prostu o tym nie myśleć , cieszyć się sobą , seksem.
Wiem z doświadczenia że jak się bardzo bardzo chce to można się zablokować . A to nie ułatwia sprawy .
Ja miałam jeszcze trudniejszą sytuację bo lekarze mówili że policystyczne jajniki że brak owulacji a jednak się udało właśnie wtedy kiedy już odpuściłam myśląc że na pewno się nie uda .

A robiliście już jakieś badania ?
Właśnie mój mąż nie chce uważa że niczego mu nie brakuje zze zdrowy jest myśli że ja za bardzo chce ale też już odpuściłam staram się nie myślę o tym ale gdzie są głowa to jest :( mąż mówi że jak do końca roku się nie uda wtedy może iść na badania...poprostu zastanawiam się czy w ten sposób mogę zajść w ciążę ..

reklama
Nieśmiała, może faktycznie Twój mąż ma jakąś blokadę, przez to że się tak bardzo staracie. Najlepiej to w ogóle np. nie mówić mu o dniach płodnych, ja np. nie mówiłam w ogóle, żeby nie było jakiejś niepotrzebnej presji z jego strony. Normalnie obiadek, winko, jakiś film czy co, może to wam pomoże się rozluźnić też.
Zacznę tak robić :) czy podczas owulacji miałyście jakieś objawy? Bo ja nic zero bólu :( może ze mną jest coś nie tak :/

Ja nigdy nie miałam żadnych objawów owulacji więc tym się nie martw , a miesiączkujesz regularnie ?

Tak naprawdę to nawet jeśli partner kończy ręką ale w Tobie to szanse na zajście w ciążę są normalne :)
Nie ważne jak ważne że kończy w środku .

Test ciążowy najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki .

Ja nigdy nie miałam żadnych objawów owulacji więc tym się nie martw , a miesiączkujesz regularnie ?

Tak naprawdę to nawet jeśli partner kończy ręką ale w Tobie to szanse na zajście w ciążę są normalne :)
Nie ważne jak ważne że kończy w środku .

Test ciążowy najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki .
Tak mam regularne..Dziękuję za dodanie otuchy :) czekam do 5.04 może i mi się uda :)

reklama
Wiesz co. My stralismy sie i za pierwszym razem sie udalo. Mozecie sie smiac, ale wiedzialam, ze mam dni plodne i mowie fo swojego "chodz". Mnie sie kompletnie nie chcialo. Jemu tez nie. Nie mogl dojsc. Tez pomagal sobie reka. A co najlepsze, to mial wytrysk, ale nie czulam go. Jakby mnie oszukal. I tez tak myslalam. Amowil, ze po prostu on czul, ale nie bylo tego duzo. Trwalo to 2 dni tylko i zaszlam. 3 dnia bym nie zniosla. No, ale zmuszalismy sie fakt faktem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry