Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest, jest.Nie ma możliwości, żeby przy takiej becie był pęcherzyk w macicy.
Jeśli coś dostrzegła jest to pseudopechrzyk
To Ci powiem że u mnie test zjaśniał (dlatego zgłosiłam się na izbę) plus bóle brzucha bo myślałam że to zbliżające się poronienie - okazało się że boli mnie prawy jajnik gdzie znajduje się ciałko żółte i on jest powiększony i może boleć...Szyszka ciekawie widze sie robi u Ciebie.
U mnie tez średnie przyrosty.
6.06 - 107.7
8.06 - 214.4
10.06 - 408.9 - na izbie przyjęć lekarka stwierdziła ze jest wszystko ok i rokuje ciaze. Zabroniła robic bety, a ja głupia poszłam i zrobilam
12.06 - 656.3 - przyrost 60.5%
15.06 - mam wizytę, lekarka liczyla ze bedzie kolo 1500 i juz powinna cos zobaczyć ale jesli beda takie przyrosty to chyba nic z tego.
Na dodatek mam wrażenie, ze testy sa dalej takie same i nie ciemnieja.
No to moze być tak, ze Ci ten progesteron sztucznie podtrzymuje, bo ta beta od samego początku nie była dobra. Ja bym uciekała jednak od lekarza, ktorzy przepisuje w takim przypadku progesteron, bo to nie świadczy o nim dobrze.Tak ja biorę dopochwowo i doustnie
Ja pracuje z dziećmi i lekarka powiedziała że mogę normalnie chodzić do pracy![]()
Tak biorę, luteinę I duphaston. Progesteron o dziwo bez leków mialam prawie 28No a co Wam mają lekarze w tym momencie zrobić? Dopóki beta rośnie, to niejako mają związane ręce. Dopóki na USG nie okaże się, ze jest puste jajo i można indukować poronienie albo brak akcji serca, albo beta zacznie sama spadać.
Nie mają za bardzo innej opcji, bo rosnąca beta to rosnąca beta. Trzeba czekać.
Nie musicie się kłuć co 2 dni już teraz.
Bierzecie jakiś progesteron dodatkowo?