• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Niskie bhcg

reklama
Tak biorę, luteinę I duphaston. Progesteron o dziwo bez leków mialam prawie 28
Kto Ci przy takim poziomie kazał brać dodatkowo, przeciez to bez sensu 😱😱😱

Dla mnie oba Wasze przypadki niestety są idealnym przykladem na to, że lekarze przepisują progesteron jako magiczny lek na utrzymanie ciąży, a prawda jest taka, że jak od początku nie rokuje, to tylko wydłuża się nadzieję. I na forum nie było przypadku, ktory by temu zaprzeczył. Niestety. Było za to wiele przypadkow, gdzie ciąża sztucznie była dociągnięta nawet do 10tc.

Oczywiście, ze dam znac. Powodzenia
Dziękuję i nawzajem- cieszę się że napisałaś. Mi na sorze zrobili USG i lekarz upierał się że jest to pęcherzyk ciążowy co przy tak niskiej becie że coś w ogóle widać mnie zdziwiło - ja się modlę żeby jak najszybciej okazało w którą stronę to idzie i zakończyła się dla mnie ta nerwówka

Dziękuję i nawzajem- cieszę się że napisałaś. Mi na sorze zrobili USG i lekarz upierał się że jest to pęcherzyk ciążowy co przy tak niskiej becie że coś w ogóle widać mnie zdziwiło - ja się modlę żeby jak najszybciej okazało w którą stronę to idzie i zakończyła się dla mnie ta nerwówka
Dziwne to faktycznie, mnie od początku mówiła lekarka, zeby cos zobaczyc to musi byc okolo 1000-1500 bety. Wierze, ze mimo tych cholernych testów, beta bedzie prawidłowa. Niby wg kalkulatora bety, przyrost mam w porzadku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry