W przedszkolu czy w szkole? Ja mam ciążę wysokiego ryzyka i grupę 5 latków.Tak ja biorę dopochwowo i doustnie
Ja pracuje z dziećmi i lekarka powiedziała że mogę normalnie chodzić do pracy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W przedszkolu czy w szkole? Ja mam ciążę wysokiego ryzyka i grupę 5 latków.Tak ja biorę dopochwowo i doustnie
Ja pracuje z dziećmi i lekarka powiedziała że mogę normalnie chodzić do pracy![]()
Ja leczę dzieciW przedszkolu czy w szkole? Ja mam ciążę wysokiego ryzyka i grupę 5 latków.
Kto Ci przy takim poziomie kazał brać dodatkowo, przeciez to bez sensuTak biorę, luteinę I duphaston. Progesteron o dziwo bez leków mialam prawie 28
Trzymam kciuki - ja miałam niższy koło 19Biorę progesteron z racji dwóch poronien. U mnie przyrosty sa/byly prawidłowe oprócz ostatniego gdzie bylo tylko/aż 60%.
Oczywiście, ze dam znac. PowodzeniaTrzymam kciuki - ja miałam niższy koło 19
Ja mam iść dopiero na badania w środę, daj znać co się okazało
Dziękuję i nawzajem- cieszę się że napisałaś. Mi na sorze zrobili USG i lekarz upierał się że jest to pęcherzyk ciążowy co przy tak niskiej becie że coś w ogóle widać mnie zdziwiło - ja się modlę żeby jak najszybciej okazało w którą stronę to idzie i zakończyła się dla mnie ta nerwówkaOczywiście, ze dam znac. Powodzenia
Dziwne to faktycznie, mnie od początku mówiła lekarka, zeby cos zobaczyc to musi byc okolo 1000-1500 bety. Wierze, ze mimo tych cholernych testów, beta bedzie prawidłowa. Niby wg kalkulatora bety, przyrost mam w porzadku.Dziękuję i nawzajem- cieszę się że napisałaś. Mi na sorze zrobili USG i lekarz upierał się że jest to pęcherzyk ciążowy co przy tak niskiej becie że coś w ogóle widać mnie zdziwiło - ja się modlę żeby jak najszybciej okazało w którą stronę to idzie i zakończyła się dla mnie ta nerwówka
Ja w środę zamierzam jeszcze zmienić lab - wszystkie badania wykonywane w tym samym szpitalnym labieDziwne to faktycznie, mnie od początku mówiła lekarka, zeby cos zobaczyc to musi byc okolo 1000-1500 bety. Wierze, ze mimo tych cholernych testów, beta bedzie prawidłowa. Niby wg kalkulatora bety, przyrost mam w porzadku.
To nic nie da. Jak masz wszystkie w jednym, to są wiarygodne względem siebie.Ja w środę zamierzam jeszcze zmienić lab - wszystkie badania wykonywane w tym samym szpitalnym labie