Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja narazie w rybe nie inwestuje najwyzej tylko w paluszki rybne Dzis bede robic krupniczek...trzymajcie kciuki bo to bedzie moja pierwsza prawdziwa zupka bez pomocy gotowych z torebki:-)
moda na rybki u mnie trwa ) losos!! belka jak zrobisz krupnik tak jak pisaly dziewczyny to na pewno ci wyjdzie dobry!
ja juz sprawdzilam
ja chce ugotowac bigos ale bez miesa i z suszonymi grzybami czyli taki bardziej wigilijny. ale nie wiem jak postapic z tym suszem??
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......aaaaaaaaaaa...
stefanka masz dwie mozliwosci, albo namoczyć grzyby i zostawic na kilka godzin aby zrobiły sie miękkie i pozniej dodać do gotującej sie kapusty, albo pokroić w cieńkie paski i obgotować w osobnym garnku i dopiero dodać do kapusty.:-):-)
Hmm a ja moze jutro na obiad zaserwuje to spaghetti ze szpinakiem i tunczykiem.
Tak wlasnie cos mnie naszlo tez na rybke a w takim polaczeniu nie jadlam;-)
Dziewczyny a ja napalilam sie na krupniczek wczoraj i nigdzie nie dostalam kaszy dzis jeszcze przejade sie do polskiego sklepu. Tu wszystko opiera sie na ryzu. stefanka a Ty mialas z kasza? Jesli tak to gdzie ja kupilas?
Czyli wychodzi na to, że kasza to taki polski produkt...Dobrze, że macie polskie sklepy. Belka ale pewnie w takich sklepach jest drożej? Chodzi mi o polska żywnośc