reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

no to gotujemy ;)

Kurcze ale mamy teraz jazde z tymi rybami....
Robię dziś łososia z ziemniakami i surówkę:tak::-D
Normalnie same geniusze się urodzą;-):-)

reklama
Ja narazie w rybe nie inwestuje najwyzej tylko w paluszki rybne :-D
Dzis bede robic krupniczek...trzymajcie kciuki bo to bedzie moja pierwsza prawdziwa zupka bez pomocy gotowych z torebki:tak::-)

moda na rybki u mnie trwa :)) losos!!
belka jak zrobisz krupnik tak jak pisaly dziewczyny to na pewno ci wyjdzie dobry!
ja juz sprawdzilam:)
ja chce ugotowac bigos ale bez miesa i z suszonymi grzybami czyli taki bardziej wigilijny. ale nie wiem jak postapic z tym suszem??
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......aaaaaaaaaaa...

stefanka masz dwie mozliwosci, albo namoczyć grzyby i zostawic na kilka godzin aby zrobiły sie miękkie i pozniej dodać do gotującej sie kapusty, albo pokroić w cieńkie paski i obgotować w osobnym garnku i dopiero dodać do kapusty.:-):-)

Hmm a ja moze jutro na obiad zaserwuje to spaghetti ze szpinakiem i tunczykiem.
Tak wlasnie cos mnie naszlo tez na rybke a w takim polaczeniu nie jadlam;-)

Dziewczyny a ja napalilam sie na krupniczek wczoraj i nigdzie nie dostalam kaszy :wściekła/y: dzis jeszcze przejade sie do polskiego sklepu. Tu wszystko opiera sie na ryzu.
stefanka a Ty mialas z kasza? Jesli tak to gdzie ja kupilas?

reklama
Czyli wychodzi na to, że kasza to taki polski produkt...Dobrze, że macie polskie sklepy.
Belka ale pewnie w takich sklepach jest drożej? Chodzi mi o polska żywnośc:confused:

Do góry