reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Popczytalam ze juz oswajacie wiec i ja zakupiłam nocniczek i przedstawiłam go Marcelowi. Chciałabym aby w miare swoich mozliwosci z niego korzystał szybciutko bo jest na pieluszkach tetrowych i byłoby bardziej komfortowo - i dla niego i dla mnie ;p Pierwszy raz czyli wczoraj nie chciał siadać, robił sie sztywny i za nic nie usiadł. Ale dzisiaj rano prosze jaka sesja zdjęciowa :) I muszę sie pochwalić ze o 14 był po raz trzeci na nocniczku i było siusiu!!!

Ostatnia edycja:
I oszczędność i mądrość mojej mamy że dzieci czują większy dyskomfort i szybciej zaczną z nocnika korzystać. Tak liczę ze na dobe to z 7 pampersów na pewno bym musiala zużyć bo ze 3-4 to same kupki. A tak to tylko na noc i ewentualnie na spacer jeśli dłuższy z dala od domu czy do lekarza [przychodni]. Więc łatwo obliczyć ile oszczędam...zreszta rodzinna 'tradycja' każde dziecko wychowane na tetrach poza jednym wyjątkiem no ale na dobre tamtemu dziecku to nie wyszło, nie ma sie co zagłębiać bo to znacznie dłuższa historia.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny duma jak diabli!!! Od wczoraj nocnikuje a dzisiaj juz była
1x kupka i siku i
2x siku.
Wszyscy w domu mają banany od ucha do ucha hehehehehehe
Nie wysadzam go jeszcze bardzo czesto ale dzisiaj na 4 razy w 3 przypadkach coś było :)

reklama
Mama czadowo Marcel pozuje, te nasze dzieciaki nasz kiedys zabija za te zdjecia na nocnikach hihihi

zycze duzo sukcesow, u nas nocnik to juz na porzadku dziennym i odkad rano robi na nim kupe mam swiety spokoj na caly dzien, robi raz a dobrze mega wielka, anie 5 razy dziennie po trochu

Marta zapomnialam dopisac ze i wy sie doczekacie Antos ma teras po prostu inne wazne rzeczy na glowie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry