reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Brawo dla Alusi!!!

Ja się muszę przyznać, że mój jeszcze w pieluszce lata ale zaraz po długim weekendzie (po gościach) biorę się za to. Mam tylko problem bo Konrad dostaje spazmów na sam widok nocnika lub nakładki więc nie wiem jak do tematu podejść. Doradźcie... please... Czy mam zacząć od tetrowych czy zupełnie bez...

agrafka no to super, ze takie postepy:tak:
u nas nie najgorzej, dajemy rade, powoli do przodu, dzisiaj caly dzien ladnie wolal nie musialam Go pytac a w niedziele np. sikal w majty:/ no ale coż, trzeba to jakos przetrwać. Na spacer zakladam pieluchomajtki ale jak wraca to suche i od razu siada na nocnik wiec sie cieszę.

AZA nie wiem co doradzic, mi osobisccie nie chcialoby sie bawic w tetrowe:zawstydzona/y:
moze sie przekona do nocnika?!

Agrafka - super! gratki
Polaa - gratulacje małych postępów, bądą i większe.;-)
AZA - a może niech Konrad sam wybierze sobie nocnik? U Hanki to pomogło. Bo też szła w zaparte, że ona nie chce na nocnik, a kibelek jej też nie zadowalał.

U mnie niestety przez dietkę zaburzony został rytm kupek i Gosia nie wie kiedy robi - teraz kupka ma inną konsystencję i wygląd:-(W siusiu postęp jest taki, że sama już szuka nocnika i zdejmuje gatki:-D

Aza zacznij od siusiu - sprawdzony sposób przez Martolinkę i moją mamę to kubeczek np. po jogurcie. U Miłka który za nic nie chciał siadać na nocnik podziałało od razu. Do nocnika i kupy przekonał się zaraz po pójściu do przedszkola.

Dziunka a powiedz, Konrad ma być bez pieluchu i starać się łapać siusiu? Czy jak kiedyś Marta pisała, w kąpieli łapać? Masakra, stresuje mnie to...

reklama
Do góry