reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

a u nas hitem są kluski slaskie kopytka i pyzy z miesem jak juz kluchy widzi to mięsa ani warzyw nie ruszy wypluwa mieso zjada same kluski:-D:-D klusek mały:-D

reklama
paweł tez uwielbia kluski:-)

dzis zaczynamy rozszerzac diete pochorobową i konczymy z ryzem i marchewką. dzis dostanie barszczyk czerwony a jutro moze spróbuje juz dac mu troszke mieska.kurde ale i tak sie boje:baffled:

viki spróbuj też jakies slaskie mu dac to ziemniaki tak więc jakby co tez utwardzają a gotowane nie sa ciężkostrawne

ziemniaki juz jadł:tak: bo ilez mozna ryzu jeść:confused:ja juz mialam wrazenie ze brzuch go boli po tych wszystkich zamulaczach ryzowo - marchewkowych, no ale poki co kupy robi normalne i zatwardzenia nie ma tak ze ok.

Jutrzenka u mnie tyle kosztuje słoiczek. Koło 4,50-5,00 :-( te nasze super samy mają taką a nie inną marżę i już. A w Biedronce niestety nie ma tych słoiczków. Tylko kilka zupek BoboVity :sorry2: i chyba deserków też kilka jest...
Ale skoro wcina Danio to czemu mam nie dawać, nie? ;-)

reklama
Do góry