Kasiek88
Fanka BB :)
Tak wiemhalooo przeciez tam widać kreskę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiemhalooo przeciez tam widać kreskę!
przecież to nie jest bladzioch tylko piękna kreseczkaDzisiaj z rana. Bladzioch jak zawsze.
Pamiętaj, że też z tego co kojarzę masz czułość 20 czy tam 25, na 10 pewnie mocniejsza by Ci wyszłaprzecież to nie jest bladzioch tylko piękna kreseczka![]()
Tak wszystkie testy miałam 20, jeden któryś 25. No i we czwartek był negatyw więc na pewno rośnie. Wmawiam sobie że musi być tym razem dobrze. MUSI!Pamiętaj, że też z tego co kojarzę masz czułość 20 czy tam 25, na 10 pewnie mocniejsza by Ci wyszła![]()
U mnie 18dc, więc mamy podobnieDzień dobry dziewczynynie odzywałam się 2 dni, ale nadrobiłam wszystkie posty
gratulacje dla dziewczyn z dwoma kreskami
ja dzisiaj 17dc i trochę brzuch mnie pobolewa
testowanie za 11 dni dopiero
miłego dnia
![]()
Ja już przestałam się doszukiwać , bo co cykl to nowe dolegliwościU mnie 18dc, więc mamy podobnieAle staram się objawów u siebie nie doszukiwać
Miłego dnia!
Tez mam tego clearblue ale bez migającej buzki tylko odrazu pokazuje uśmiechnięta bądź nie . I mam wrażenie ze on oszukujeWitam was dziewczynki. Ja oczywiście nadrobiłam wszystkie posty. Było ciężko ale się udało. Gratki dla wszystkich zaciążonych!
U mnie dzisiaj 8dc i od wczoraj robie już owulaki. Planowo mam owulke na 13 dc ale w zeszłym cyklu miałam ją już w 12 dc. Cały okres bolał mnie lewy jajnik i to tak dość mocno więc pecherzyki rosną i to konkretnie. Zaraz wstanę i drugi raz zrobię ten test elektroniczny z clearblue. Póki co bardzo mi się on spodobał![]()
hm jak za pierwszym razem robiłam to chyba 4 dni pod rząd tylko mrugał (wiem bo już planowałam rzucić nim o ścianęOho! 8 dc i u mnie już mrugający uśmieszek. @nikaplis ile dni przed owu twój test już mruga?