reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

OLu pozdrow Darka ode mnie bo coz wiecej moge powiedziec!!! Wspolczuje tobie a on moze na przyszlosc bedzie wiedzial zeby nie pakowac sie w takie tarapaty!!! Niedawno ty meczylas sie w szpitalu a teraz on , biedak!!! On byl przy tobie wiec i ty juz sie na niego nie zlosc!!! A co do wygladu to zycze by bole i opuchlizny byly szybko zapomniane!!!

reklama
Dziękuję za wsparcie,zawsze mogę na was liczyc! :) Byłam u Darka,Oliś został z mamą ale wcale nie spał,tylko na mnie czekał biedulek a nie było mnie 3 godziny...mleczka starczyło :) Darek strasznie cierpi,założyli mu na szczękę takie druty i ścisnęli gumkami,także wogóle nie może mowić...bardzo płakał,bo tęskni za synkiem i z bólu też...do wtorku musi się męczyć...potem operacja.Dziękuję za pozdrowienia,napewno przekażę!

A mnie wczoraj tak chłop wkurzył,że dziś cały dzień się do niego nie odzywam, poszedł do baru i wrócił pijany o północy a jak dziś się obudził z rana na kacu to oczywiście do pracy nie pojechał, kretyn jeden, zabiłabym go najchętniej

oj anaconda-z tymi chłopami o juz tak jest, a najgorzej, ze na drugi dzien on jest chory i wszyscy musza cierpiec z racji jego kaca!

anaconda podzielam twoje zdenerwowanie, mnie tez to by wkurzylo! Dzis budze sie o drugiej na siusiu a moj chlop w kuchni juz drugie piwo pije bo nie moze zasnac. Ja tu juz w ogromnym stresie, bo kto mnie zawiezie do szpitala w razie co..... ( ostatnio moje hormony sie udzielaja dosc duzo :-) )

ach te chłopy my tez mamy dzisiaj cichy dzien wczoraj wpadłam w taki szał ze myslalam ze go zabije mam nadzieje ze do wieczora mi przejdzie ale wczoraj ciezko było nawet bardzo

mój mi dziś pomagał w drukowaniu zaproszeń, za to wkurzył mnie drukarz-przez 3 tygodnie nie załatwił zaproszeń, musieliśmy sami kupic papier i coś nam wyszło, ujdzie jakoś, ale myślałam, że zagryzę dziada!

reklama
;) ewan,ja ma tak samo! Dopiero po licznych poprawkach i przypomnieniu dziadowi,jakie zamówienie na zaproszenia składaliśmy,zrobił to tak jak chciałam,już czekają do odebrania,uff...tylko nie możemy ich porozdawać jeszcze przez ten cholerny wypadek Darka ::) Kiedy wy macie termin ślubu?

Do góry