Tirli
Fanka BB :)
juz nawet z kuzynka sie smialysmy ze to jest dobry material na wenezuelska telenowele
ja uwazam ze to on powinien jej to powiedziec ja potrafilam sama sie mojej mamie przyznac nie prosilam go zeby szedl i mowil to za mnie kolezanka z pracy jak uslyszala ten tekst ze ja sie nie mam czym chwalic bo to nieslubne to powiedziala jej ze ja nie mam sie czego wstydzic a powinien sie wstydzic ojciec dziecka i jego rodzice ze go tak wychowali wiec deostala juz policzek tylko jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy....
a czym pozniej sie dowie tym gorzej dla niego bo co mi zrobi najwyzej awanture a i tak to co powie jednym uchem wpadnie a drugim wypadnie
jedno jest dobre w tym wszystkim ja sama nabralam wiecej szacunku dla samej siebie pewnie glownie dlatego ze od samego poczatku od rodziny i znajomych slysze same dobre slowa i jestem dzieki temu pewniejsza swoich racji wiec nie widze powodu zeby sie przejmowac jakas stara sfrustrowana baba;-)
ja uwazam ze to on powinien jej to powiedziec ja potrafilam sama sie mojej mamie przyznac nie prosilam go zeby szedl i mowil to za mnie kolezanka z pracy jak uslyszala ten tekst ze ja sie nie mam czym chwalic bo to nieslubne to powiedziala jej ze ja nie mam sie czego wstydzic a powinien sie wstydzic ojciec dziecka i jego rodzice ze go tak wychowali wiec deostala juz policzek tylko jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy....a czym pozniej sie dowie tym gorzej dla niego bo co mi zrobi najwyzej awanture a i tak to co powie jednym uchem wpadnie a drugim wypadnie
jedno jest dobre w tym wszystkim ja sama nabralam wiecej szacunku dla samej siebie pewnie glownie dlatego ze od samego poczatku od rodziny i znajomych slysze same dobre slowa i jestem dzieki temu pewniejsza swoich racji wiec nie widze powodu zeby sie przejmowac jakas stara sfrustrowana baba;-)