reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Melanie wspolczuje...przydalby sie ktos do pomocy - normalna kobieta pewnie bylaby juz dawno zmeczona, a co dopiero w ciazy :eek:
oby sytuacja wam sie szybko zmienila, bo przeciez juz niedlugo bedziesz miala dwojke dzieci i to mlodsze bedzie potrzebowalo na poczatku baaardzo duzo twojej uwagi

co do porodow jak pisalam czytam ale z dystansem wszystko biore
nie chce schizowac i zamartwiac sie na zapas
wiem, ze porod jest ciezkim i bolesnym przezyciem, ale wiem tez, ze miliony kobiet to jakos przezyly i maja slodkie bobaski :tak:
wiem, ze w wielu szpitalach mozna sobie ulzyc w mekach i wziac znieczulenie, a u mnie nie ma...i co mam zrobic? moglabym zaczac panikowac tylko co mi to da? postanowilam wiec podejsc do tego na luzie i po prostu sie nastawic, ze rodze bez niczego, bo tak jest i koniec ;-)
przeciez nie ja pierwsza i nie ostatnia ;-)

reklama
A ja się dziś nudzę do bólu :dry: .

Już bym nawet chętnie poprasowała ale o dziwo nie mam czego ...
Poczytałabym książkę dziecku ale też go jeszcze nie mam... Melanie, podrzuciłabyś Pariskę!! Ty byś odpoczęła a ja bym miała zajęcie...

Mąż robi coś do pracy na kompie, ja mu już marudzę z nudów. W TV nic nie ma a żadnej kablówki niestety nie posiadam. Mam jakaś książkę ale ona nie jest zbyt porywająca i mi się nie chce jej czytać...

Pogoda mnie dobija - teraz leje i wieje... bez sensu zupełnie.

hehe
debiutantko ja to sie tez dzisiaj snuje po chacie jak smrod po gaciach ;-)
kursuje miedzy duzym pokojem gdzie leci tv i maz rysuje - jak cos ciekawego leci to siadam i ogladam - a pokojem gdzie mam kompika i zagladam na forum

do tego dochodzi co chwile obowiazkowy kurs do kuchni, bo dzisiaj cos mnie ciagnie do jedzenia i sobie wymyslam co bym zjadla...
najpierw byla fasolka szparagowa z bulka tarta
potem tosty z dzemem morelowym
a teraz mnie napadlo na smazone ziemniaczki - wlasnie skwiercza na patelni :-)

a ja zjadam w gigantycznych ilościach kluski z makiem :eek:
mama mi zrobiła swoijski makaron i ususzyła
mąż jak był w pl to go zabrał
dodałam mak z puszki i jest pyszne :-)

debiutantko szkoda, ze nie mam Cie tu pod ręką ;-)
Agutko ja bym nie narzekała ale do szału mnie doprowadza fakt, ze mąż mówi, ze musi sie wyspać :eek: bo do nocy pracuje
a ja :confused::confused::confused::confused:

no tak, ja nie pracuje i moge spać całymi dniami :baffled:

Agutko ja bym nie narzekała ale do szału mnie doprowadza fakt, ze mąż mówi, ze musi sie wyspać :eek: bo do nocy pracuje
a ja :confused::confused::confused::confused:

no tak, ja nie pracuje i moge spać całymi dniami :baffled:

czesto ludzie maja takie podejscie, ze mysla, ze jak ktos siedzi w domu i opiekuje sie dzieckiem to nic nie robi :baffled:

dobra ide jesc :-p

Smacznej kolacyjki:-p
ja już po...sałatce warzywnej i kanapkach z szynką i sosem czosnkowym, do tego herbatka malinowa:-) uff. na 2 godzinki mam spokój:laugh2:
mnie też sie ostatnio nudzi , może przez tą pogodę. ile można spać:baffled::confused:
słuchałam sobie dzisiaj Pink Floyd i aż mnie zatkało bo Mała zaczęła mi w brzuchu tańczyć, chyba lubi to co ja:laugh2::laugh2:
w tv nic nie ma....chciałabym mieć kablówke....np National geographic albo planete...:-(ech

reklama
Do góry