reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Witajcie w nowym tygodniu.

Ja mam taką propozycję związaną ze stanikami i ich obwodem - w pasmanteriach można kupić takie "przedłużacze" obwodu. Na 1 lub 2 haftki w różnych kolorach. Własciwie to są do przyszycia bo składają się z 2 części: z haczykiem i haftką ale ja mam taki patent, że je po prostu zszyłam i dopinam do stanika i już mnie nie ciśnie :). A jak wrócę do stanu poprzedniego (nie wiem czy tak będzie ...?) to po prostu przestanę używac tych "przedłużaczy".
Ale jeżeli to kwestia rosnącej miseczki to już nie ma rady i trzeba nowe kupować...

Oj cholera zjadlo mi posta:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Pisze jeszcze raz.

Ja wlasnie takich przedluzen tutaj szukalam ,ale bez skutku wiec zamowilam sobie z polski . siora jedzie niedlugo i mi kupi:)

A staniki kupilam i to kilka bo okazja super byla.wiec sie na nie rzucilam:-D :-D :-D :-D

Ja to na poczatku owoce wcinalam , i majatek wydawalam bo tutaj garstaka mailn 2 f kosztowala . co mi po takiej garstece musialam sobie ze 3 kupic i porzeczki i sliwki . oj im kwasniejszy owoc tym lepszy:tak: :tak:

Teraz za to mam ochote na tluste. np wczoraj poszla spac myslac o tlustych tostach , w nocy glodna bylam i snila mi sie golonka , ale taki sam tluszcz. normalnie bym ten tluszcz wywalila ,ale teraz slinka mi leci na sama mysl:-D :-D :-D :-D :-D
No nic bede tluscioszkiem:-) :-)

widzialam wlasnie debiutatantko takie przedluzacze i to fajna sprawa, tylko u mnie mieseczka minimalnie wieksza tez by sie juz chyba przydala, bo na cyckach mam odbity zawsze pieknie wzorek stanika :dry: :laugh2:

Do wizyty to ono jeszcze 10 razy sie przefikolkuje.:tak: :tak: :tak:

Odczuwam ostattnio duzy wrost aktywnosci mojego synusia:-) :-) ,nawet siora zauwarzyla siedzac z boku jak mi przuch przez koszulke skacze.:-D :-D

Noc bezsenna:szok: :wściekła/y: :no:
JAk to jest .Zasypiam nieprzytomna o 11. A o 1 juz nie spie i tak do 6 . potem znowu zasypiam i o 9 wstaje.Moze przez ta golonke co mi sie snila to spac nie moglam:-D :-D :-D

Ja tam nie mam problemów z zasypianiem :happy: Pracuję, roboty zawsze sporo, więc wieczorami zmęczona jestem i padam po prostu.. Zasypiam w parę minut :happy: Już się nawet na siku nie budzę :happy:

reklama
Miloku doskonale wiem co czujesz

juz kiedys pisalam
ze zjadlam caly tłuszcz z blachy jak pieklismy kure :eek:
i teraz tez bym zjadla
ale nie mam :no:
i maslo jem hurtowo
a wczesniej prawie nie kupowalam masla

...a jutro....

ZACZYNAM TRENINGI NA SILOWNI !!!! :tak::tak::tak:
na 9.00 Paris do przedszkola a mamunia na siłke :cool2:

Do góry