reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Oj cholera zjadlo mi posta:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Pisze jeszcze raz.

Ja wlasnie takich przedluzen tutaj szukalam ,ale bez skutku wiec zamowilam sobie z polski . siora jedzie niedlugo i mi kupi:)

A staniki kupilam i to kilka bo okazja super byla.wiec sie na nie rzucilam:-D :-D :-D :-D

miloku ja dostalam do domu jakis katalog i tam byly te przedłużacze :tak:
niestety nie pamietam jak sie nazywala ta firma katalogowa
jakoś na K.. chyba

reklama
Podziwiam Cie Mel:wink: Moją siłownią są codzienne spacerki z mamusią a wieczorem z mężusiem:happy:
Ja przed ciążą nie jadłam w ogóle owoców, a teraz...dzień bez mandarynki i jabłka to dzień stracony

Jak dobrze Miloku że nie jestem w Anglii, ja sie tego roku objadłam działkowymi malinami że hej:-p:-p naprawde wszystko jest tam takie drogie??:baffled:

Malaga dobrze masz, mój pęcherz codziennie w nocy budzi mnie na siusiu:baffled:

Ja też zawsze pamietam swoje sny, wcześniej nie zawsze pamietałam
i też wszystkie są raczej absurdalne, ostatnio śniło mi sie że stałam na peronie z moją siostrą i moim lubym, nadjechał pociąg osobowy do Poznania <tylko że wyglądał jak platforma:szok:> a ja wrzuciłam na tą platformę moją torebkę i pociąg odjechał, potem płakałam że w torebce miałam komórke:shocked2: , czasami śni mi sie że już nie jestem w ciąży albo że nigdy nie byłam, ale tych snów nie lubie:baffled::baffled:
Wiec może to normalne że my - przyszłe mamy ,mamy takie dziwne sny
ciekawe co by na to powiedział Freud:laugh2::laugh2:

MEl maslo tez wpaierdzielam kilogramami i ser zolty:-p :-p :-p

A ja ide znowu na basen.

Bylam na spotkanieu z midwife i powiedziala ze mam sie nie forsowac i bez problemow bedzie dobrze . a nawet wskazane na bole i rozluznienie cialka.:tak: :tak:
Zobaczymy mel jak das zrade po pierwszych zajeciach na silowni.
pisalam kiedys ze kolezanka mi kasete przyslala z cwiczeniami dla ciezarowki i po pierwszych 15 min musialam przerwac terning bo myslalam ze zemdleje:-D :-D :-D

Justin to co zdrowe i u nas najtansze tutaj jest najdrozsze:tak: :tak: :tak:
to przykre:no: ale niestety, co zrobic

ja tutaj tez dostaje ten katalog na K..:-D :-D ,ale jakos nigdy nie mam weny zeby go przejzec od deski do deski.:tak:

jak dostane swiateczny to sie przyloze ale w razie czego zamowie w pl . one tam 3 zl kosztuja a tu pewnei wiecej:tak:

Widzę po wpisach na innych wątkach, ze niekótre marcóweczki to nocne marki :-) Ja jak wysiedze do 22 to sukces, przewaznie kłade sie do łóżeczka juz po 21 i zasypiam nie wiem kiedy :tak: ,ale za to wstaje do pracy już o 5:30 :sick: Nigdy mi sie nie chce wstać.Już tylko miesiąc i ide na L4.
A co do snów to ja mam czasem ich w ciągu jednej nocy kilka i sa tez naprawde dziwaczne.... :baffled:

Ja czasem wciąz się zastanawiam czy to jelita czy to nasza Niunia tak szaleje...Bo czasem czuję ją z boku czasem prawie jakby mi wypychała żołądek a innym razem tak wysoko :eek: i już trace orientacje...
Ale jutro na wizyte.Zobacze naszą Dzidzie na ekraniku i mam nadzieję, ze sie uspokoję, ze u niej wszystko w porządku :tak:

Nie martw sie na pewno wszystko jest ok. :tak::tak:
U mnie już nie sposób pomylić fikołków dzidzi od bulgotania w jelitach:-D. Mam bardzo silną córcie, zwłaszcza jak jest głodna:tak::tak:
Najbardziej lubie jak sie wierci bo moge przez dłuższą chwilę poczuć co "wystawia" do głaskania:happy2: ale nie lubie jak mnie kopie we flaczki :laugh2:- to boli:baffled:

dzisiaj na badaniu pigula chciala sprwdzic serducho mojego synka i przylozyla mi do brzucha ten sprzecior,a maly zaczal sie wiercic.W koncu powiedziala ze synek jest strasznie ruchliwy i skopla ja kilka razy:-) . nie mogla go zlapac , tylko mowila ze czuje jak w to miejsce gzdzie trzyma to cos uderza:-D :-D :-D :-D . on chyb nie lubi usg i tego sluchania serducha.Pania na usg tez skopal:-D :-D :-D

reklama
\Ja tez nie mam zadnego problemu z zasypianiem, tylko mam problem ze sapniem do rana. kurcze juz o 1 jestem wyspana jakby to byla 9 i mecze sie ,i wierce .Mam nadzieje ze dzisiejsza noc przespie jak dziecko.Wymeczylam sie troszke na basenie i licze na to ze bede spala cala noc:tak: :tak:

Do góry