• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

ach mniam zazdroszcze tych plackow:)
ja cala noc sie meczylam bo maly tak sie wiercil, straaaaasznie, nie wiem co mu sie stalo, no doslownie nawet na chwile nie bylo spokoju:( juz zaczelam sie martwic czy wszystko oki... ale chyba byloby gorzej gdyby wogule sie nie ruszal

reklama
możecie mnie zlinczować, dziewczynki, ale ja dopiero dzisiaj drugą noc męczyłam sie z bólem bioder, w sensie że musiałam z pozycja kombinować. w ogóle naprawdę się boję że za ten brak "bólowych atrakcji" w ciąży (zgaga czasem i nadgarstek jak nie zawijam, pryszczy nie liczę:P) zapłacę na porodówce...

możecie mnie zlinczować, dziewczynki, ale ja dopiero dzisiaj drugą noc męczyłam sie z bólem bioder, w sensie że musiałam z pozycja kombinować. w ogóle naprawdę się boję że za ten brak "bólowych atrakcji" w ciąży (zgaga czasem i nadgarstek jak nie zawijam, pryszczy nie liczę:P) zapłacę na porodówce...

Ty się szykuj na porodówkę! Inne też czekają w kolejce :):) Widzę, że to już jutro.

taaaaaaaaaaaaa............. już to widzę;/;/;/ na razie zastanawiam sie czy działać coś w kierunku "niedoczekania" do jutrzejszej wizyty, ale ja jestem za miękka żeby wdrażać usługi męża, mycie podłóg na kolanach i inne atrakcje żeby przyspieszyc:(:(:(

moni, ty dalej twardo obstajesz przy porodzie bez znieczulenia?:D

Ja to się chyba będę cieszyć bardziej ze zniknięcia zgagi, niż z malucha (żart). Mam ją dosłownie po wszystkim;-(. Czekam z utęsknieniem na to obniżenie brzucha!!!

Ja tez biodra czuje:-(ogólnie boli mnie cały tyłek kość ogonowa i najgorzej lewa strona,a najbardziej mnie wkurza tekst "to Ty jeszcze chodzisz"??? najchetniej bym juz nie wychodziła z domu a tu jak na złość teraz muszę sama wszędzie łazić wrr:crazy:

reklama
A ja nabawiłam się obrzęku warg sromowych. W dodatku swędzą i szczypią i tak się zastanawiam od czego i wychodzi na to że od dokładniejszego ogolenia tych miejsc. Fajnie było ale się skończyło i chyba mnie te króciuteńkie włoski podrażniły. Wargi normalnie przybrały ogromne rozmiary. Masakra jakaś. Dobrze że we wtorek wizyta ale mam nadzieję że do tego czasu przejdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry