Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie ostatnimi czasami coś zgada łapie, nie każdej nocy na szczęście ale jednak. Napisałam sms'a do męża żeby kupił mi dziś Rennie na zgagę i mam nadzieję że chociaż trochę pomoże, bo to uciążliwe jest :/
Co do skurczów łydek to dawno ich nie miałam (uff uff) i miejmy nadzieję,że tak będzie dalej.
Nie wiem jak u Was,ale mi się coraz gorzej ostatnio śpi- mimo chłodku za oknem. Ciężko mi znaleźć pozycję do spania. Wy też macie problem z przewróceniem się z jednego boku na drugi? Ja mimo że nie mam takiego wielkiego brzuszka to sprawia mi to problem. A najgorsze jest to że coraz częściej latam do WC, bo ciągle sikać mi się chce. W nocy to z 3-4 razy![]()
A co do okręcania z boku na bok to u mnie też masakra hiuhuihi na 15 razy i to jeszcze z trzymaniem się zagłówka łóżka hahahha