dagkris
Początkująca w BB
Jesli juz mowimy co nas bierze, to ja sie znowu wtrace. Ja sie chyba rozkladam, przechodze wlasnie 2gie przeziebienie, na szczescie bez goraczki, mialam opryszczke jakies 5 dni, po ktorej zostal strasznie brzydki i widoczny slad, a teraz odnowila mi sie kieszen miedzydziaslowa, czyli szczelina ktora robi sie miedzy dzisalem i zebem, w ktorej resztki pokarmu gnija i powoduja namnazanie sie bakterii. Mialam to juz na krotko przed zajsciem w ciaze ale wtedy dentysta wlozyl tam jakis antybiotyk i przeszlo. Teraz znowu buduje sie taka torebeczka z ropa, ktora co jakis czas peka i bakterie dostaja sie do krwi, co podobno powoduje niska mase urodzeniowa dziecka badz powoduje przedwczesne porody. Jak to przeczytalam to zamarlam na kilka minut. Pracuje w Anglii i nie mam pojecia czy mozna to jakos samemu leczyc, poza tym nawet gdybym poszla do dentysty, to niby co on ma poradzic skoro wczesniej pomogl tylko antybiotyk...???? narazie plukam to rumiankiem, moze ktoras z was miala cos takiego? moze macie jakies rady???