Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
emilinka, na hemoroidy polecam ci hemorectal, mi ogrooomnie pomogl po porodzie, gdyby nie on to bym chyba do dzisiaj na kibelek nie poszła ;D to sa czopki, chyba dostaniesz bez recepty, co mnie najbardziej zdziwilo - aplikacja wcale nie boli, hihihi
Mi tez by sie Iwonko odechcialo i powiem ci ze moj maz dalej nie zasluzyl wiec i ja nie wiem kiedy to nastapi!!! Iwonko nie martw sie jestes tak piekna kobieta ze z tym nie bedzie problemu, tylko najpierw ochlon troszeczke po tych przezyciac h!!!
I ja muszęobejść się smakiem ,a za to moi panowie oglądają gołe cycuchy na plaży ;D ;D ;D.No cóż pooglądać mogą ,a Kamil ma radochę bo tyle cycków naraz to jeszcze nie widział :laugh: :laugh: :laugh:
wzięłąm na himki już całe opakowanie hemorectalu smaruje dodatkowo maścią post.... coś tam(nie pamiętam nazwy) nic mnie nie boli coprawda ale widze że jest i boje się że może się pogorszyć
ja też już po drugim pierwszym razie było suuper bardzo sie bałam że będzie boleć ale
nic kompletnie nie bolało ciekawe kiedy znowu następny raz po oboje jesteśmy wykończeni
hehe...ja czułam jakby mały dyskomfort,jakbym miała mniejszy otworek,normalnie jak dziewica! Tak mnie pani doktor porządnie zszyła ;D a kuzynka powiedziała mi ostatnio że ta lekarka jest w ciązy
oo to Wy juz po??? ale pytalyscie sie wczesniej lekarza czy same sie odwazylyscie??? bo tez bym chciala ale sie boje ze mi sie tam wszystko rozejdzie....
a i dla pewnosci - karmienie jest naturalna antykoncepcja? bo na drugiego "krzykacza" narazie za wczesnie....