reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziewczyny jak u was z samopoczuciem?? Bo u mnie od dwóch dni koszmar ,mam stan podgorączkowy ,straszny katar i wszystkie mięsnie bolą ,ogólnie jestem rozbita:baffled: i aż się boje żeby moje skarbeńko nie zachorowało:sick:

reklama
Wiolu zycze szybkiego powotu do zdrowka,na szczescie w Twoim przypadku cala apteka lekow , ktorymi mozesz si kurowac wiec do boju;-)( w takich momentach mozna odetchnac ,ze sie nie karmi piersia hihi)

Witam mam do was pytanko bo widze ze juz jestescie mamusiami i goraco wam gratuluje:-) chcialam zapytac co oznacza wydzielina w kolorze kawy z mlekiem tzn taki jasny brąz ? staram sie o dzidziusia z chlopakiem juz ok 2 lata i dalej nic :sick: czy to moze byc oznaka ciazy? okres powinnam miec ok 12 lipca ale ta wydzielina mam juz 4 dzien na paczatku myslalam ze to moze okres ale nie bardzo PROSZE O ODP

POISY to jest zagęszczony śluz ,dosłownie jak galaretka .Ja miałam przybarwiony jasnobrązowy i wychodził mi przez kilka dni
Witam chcialam zapytac i tą "galaretke" hmmm w ktorym to okresie wystepuje bo mam maly dylemat jakies 2 tyg temu mialam taka wydzieline jak galaretka w kolorze bardzojasny braz teraz z kolei mam juz 3 dzien wydzoeline w kolorze kawy z mlekiem o konsystencji raczej rzadkiej czy to moze oznaczac ciaze czy jest cos ze mna nie tak? bardzo prosze o dop bardzo chcialabym miec dzidziusia i staramy sie z chlopakiem juz ok 2 lat i niestety nic :( gorac9o pozdrawiam i czekam na odp.

Blondyneczko na Twoim miejscu poszlabym do ginekologa bo to na moj gust sa uplawy, ktore moga swiadczyc o stanie zapalnym lub "grzybkach".Nie przypominam sobie takiego objawu ciazowego u siebie ani u kolezanek a galaretka , o ktorej pisala Poisy to czop sluzowy, odchodzacy na kilka dni lub chwile przed PORODEM.
Zycze powodzenia w dalszych staraniach i naprawde radze isc do lekarza;-):tak:

reklama
Do góry