reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Blondyneczka ja równiez radziłabym wizyte u lekarza,szczególnie,że staracie sie teraz o dzidziusia.....Aneczka ma racje ,że to moze byc stan zapalny,grzybiczny a to nie jeste nic przyjemnego dla kobiety......owszem wyleczalne ale bardzo łatwo nawracalne niestety....powodzenia w staraniach....

dziekuje ci Wiki i tobie Aneczko tez za porady w poniedzilaek pojade do lekarza ale pewnie wizyta bedzie za okolo miesiac niestety takie sa kolejki i mam nadzieje ze przez ten czas nic nie zdazy sie pogorszyc

Blondyneczko wizyta u gina to najlepsze rozwiazanie! Jezeli myslisz ze to ciaza to powiedz tez kiedy mialas ostatnia miesiaczke bo to wazne! Jezeli chodzi o dziwna wydzielineto ja mialam w poprzedniej ciazy pol dnia cos brazowawego i dlatego powtorzylam test bo nie bylam pewna! Na szczescie nie bylo zadnych grzybkow i innych bakterii! Na poczatek zrob tescik jezeli nie jest za wczesnie a jak nic nie wykaze to nie przejmuj sie i poprostu idz do gina! Ale ogolnie objawy ciazy sa ciut inne niz Ty opisujesz!!! POzdrawiam goraco i mam nadzieje ze lekarz oznajmi dobre wiadomosci!!!!

ostatnia miesiaczke mialam 9 czerwca ale zazwyczaj mam okres nieregularny niestety i dlatego nawet nie moge obliczyc sobie dni plodnych a bardzo chcialabym miec dzidziusia i staramy sie z chlopakiem juz troche czasu ale niestety nic :( a tak bardzo boje sie ze to jakies zaplalenie albo grzybki :( ale pocieszylas mnie troszke piszac ze mialas cos podobnego jak bylas w ciazy i ja mam taka nadzieje ze teraz jestem . ta wydzieline koloru jasnobrazowego mam juz ok 4 dzien i to mam tak pierwszy raz mialam cos takiego wczesniej ale to byl tylko jeden dzien i to zaraz po okresie takze sadze ze to normalne tylko teraz niewiem co jest :( wybieram sie w poniedzialek do ginekologa ale na wizyte trzeba bedzie czekac ok miesiaca niestety na test jest chyba roche zawczesnie co ty Kreciku o tym sadzisz? nie mam uczucia swedzenia ani pieczenia mam okropna ochote na slodycze ale chyba zawsze bylam takim zarloczkiem tak bardzo chcialabym byc w ciazy ze chyba teraz doszukuje sie oznakow ciazy. pozatym nie mam nudnosci ani zawrotow glowy przytylam troszke bo to widac hmmm sama niewiem co o tym myslec. to plamienie mnie troszke stresuje pisalam we wczesniejszych postach ze mialam wydzieline cos podobnego do galaretki ale tez nie jestem pewna czy to z pochwy czy przy oddaaniu stolca azaczelo sie tak dziac po tym jak bralam antybiotyk dalacin c gdy leczylam zabka teraz juz tak nie mam tylko ta dziwna bezwonna wydzielina w tym dziwnym kolorze

Najpierw zrob sobie test, bo jak mialas miesiaczke niereguilarna nawet to juz powinno cos wykazac jezeli jestes! Nie jestem lekarzem, ale moge Ci powiedziec (bo jestem znow w ciazy) ze u mnie co jakis czas pojawia sie jasna, galaretowata wydzielina i niestety wkladki sa konieczne! hihi
Jak nie wytrzymasz do poniedzialku to lec kup ze 2 testy i zrob!!! A ja poki co czekam na wiadomosci!!!

kurcze Krecik dodajesz mi otuchy niestety mieszkam na wiosce niemam apteki hehe dopiero w pon do miasta a w ktorym jestes mies ciazy i bardzo ci z tego powodu gratuluje :) opisz jakie masz objawy moze akurat tez jestem w ciazy bo bardzo bardzo chcialabym :) od razu napisze jak bede cos wiedziec i mam nadzieje ze beda to dobre wiesci :)

Hehe, ja nie mam w sumie zadnych objawow ale mowi sie ze na chlopca to tak jest! Ja jestem w piatym miesiacu i zanim dowiedzialam sie ze jestem to zrobilam chyba z 5 testow, bo tez mialam nieregularne @!!! Pamietaj , ze kazda kobieta przechodzi to inaczej i ja nie chce robic Ci zludnej nadziei! Szkoda, ze nie mozesz teraz postarac sie o tescik, bo bylabys moze ciut spokojniejsza!!!
Nie chce wnikac w to jak sie kochasz ze swoim mezczyzna, ale skuteczne jest lezenie przez dluzszy czas po stosunku tak zeby nasionka sie tam zadomowily! No i nic na sile! Jak pojdziesz do gina, a nie jestes teraz w ciazy to sie nie martw bo lekarz mopze ustalic przyczyne dlaczego wam nie wychodzi!! Nam przy Allanku i teraz w tej ciazy udalo sie dopiero za 3 razem!!!
Moge Ci jeszcze doradzic zebys udala sie na watek "staramy sie" czy jakos tak, bo tam jest wiecej takich wyczekujacych jak Ty!!!

wiesz masz chyba razcje ;-) musze byc cierpliwa a wiesz moze dlatego niemoge zajsc w ciaze bo nigdy po stosunku nie leze dlugo zawsze pod prysznic hmmm myslisz ze to tez moze byc to? no a tescicku nie kupie niestety tak to juz na woskach bywa hehe ja juz sie od ok 2 latek staram jak skonczylam 18-stke to juz tak zaczelismy powaznie myslec o sobie i razem chcemy miec bobaska a jestesmy juz ze soba 4 latka jejku tak bardzo ci gratuluje 2 dzeciaczka normalnie super :tak: wiesz nie wiem o co lata bo jak yla przedhwila w ubikacji to juz normalnie czysty sluz tzn mam go dosc malo jak narazie naprawdeniewiem co myslec

reklama
Pamietaj wlasnie ze plemniczki musza sie zagniezdzic! Niektore kobiety zachodza odrazu a inne musza odczekac! Poprostu poloz sie na pleckach, podusia pod dupke i lez spokojnie, czasami to dziala!!! I jak tak bardzo sie staracie to sie w koncu doczekacie!!!

Do góry