reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

A ja na te skurcze (ktorych na szczescie nie mam) slyszalam ze trzeba pic duzo soczku pomidorowego!!! Mam nadzieje ze to cos pomaga!!!

reklama
Dzięki dziewczeta za radę ,już mężowi każe zrobić zakup jak będzie wracał jutro rano z pracy

Załączniki

• HUVqp2.png
    HUVqp2.png
    2,2 KB · Wyświetleń: 119
Oj Wiolu..wiem co to za ból...!w 5 mies.przez mniej wiecej 2 tyg...codziennie w nocy doslownie wylam z bólu...nie pomagalo masowanie..ani chodzenie...samo przechodzilo,tyle ze czasem dopiero po pół godz...a ja mialam kolejne zarwane nocki..moj kochany z reszta tez...bo oczywiscie budzilam go...tak bolalo ze nie wiedzialam co robic..lekarz stwierdzil ze musze miec bardzo duzy niedobór magnezu i potasu...dal mi Aspargin...tam jest duza dawka tego...i wyobraz sobie ze moje meki skonczyly sie juz po zjedzeniu 3 tabl.:)bralam je moze przez 2 tyg.i jak do teraz cisza...ani razu nie mialam skurczu od tamtej pory,wiec chyba warto sprobowac.z tego co wiem to nie trzeba na to recepty..i jest calkowicie nieszkodliwe w ciązy:)a wrecz przeciwnie jak widac w moim przypadku.Mam nadzieje ze choc troche pomoglam!! papa

Ja też się podpisuję pod Iwonką,Aspargin brałam jak byłam w szpitalu i zaraz po,teraz tylko Isoptin,ale Aspargin działa tez na zbyt silne skurcze macicy i tak jak w moim przypadku bardzo sie sprawdzał także również polecam!

dziękuje wam ślicznie.Ale mam dziś dzień ,to chyba ta pogoda .najpierw byłam wesolutka a około 14 jakby mnie zawróciło w drugą stronę ,cały czas becze i ztego wszystkiego pokłóciłam się z moim .Poczułam się najnieszczęśliwszą kobietą na świecie .Zdenerwowało mnie że praktycznie nic już nie mogę zrobić ,że jestem bezuzyteczna .Teraz już się troszkę uspokoiłam,burza przeszła i mnie trochę też poluzowało.

reklama
Więc nie tylko ja miałam wczoraj doła... beczałam do poduszki bo stwierdziłam że po porodzie będę brzydka ... wszystko mi bedzie wisiało i bede miała rozstepy i wielki cellulit i że już nie będę atrakcyjna dla męża a i sama nie będę mogła na siebie patrzeć, z resztą już nie bardzo mogę. Wiem bez sensu ale nic na to nie poradzę, już mam świeczki w oczach. Ludzie chcieliby mieć takie problemy, porąbana jestem....

Do góry