reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Oj Wiolu..wiem co to za ból...!w 5 mies.przez mniej wiecej 2 tyg...codziennie w nocy doslownie wylam z bólu...nie pomagalo masowanie..ani chodzenie...samo przechodzilo,tyle ze czasem dopiero po pół godz...a ja mialam kolejne zarwane nocki..moj kochany z reszta tez...bo oczywiscie budzilam go...tak bolalo ze nie wiedzialam co robic..lekarz stwierdzil ze musze miec bardzo duzy niedobór magnezu i potasu...dal mi Aspargin...tam jest duza dawka tego...i wyobraz sobie ze moje meki skonczyly sie juz po zjedzeniu 3 tabl.
bralam je moze przez 2 tyg.i jak do teraz cisza...ani razu nie mialam skurczu od tamtej pory,wiec chyba warto sprobowac.z tego co wiem to nie trzeba na to recepty..i jest calkowicie nieszkodliwe w ciązy
a wrecz przeciwnie jak widac w moim przypadku.Mam nadzieje ze choc troche pomoglam!! papa
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja też się podpisuję pod Iwonką,Aspargin brałam jak byłam w szpitalu i zaraz po,teraz tylko Isoptin,ale Aspargin działa tez na zbyt silne skurcze macicy i tak jak w moim przypadku bardzo sie sprawdzał także również polecam!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
dziękuje wam ślicznie.Ale mam dziś dzień ,to chyba ta pogoda .najpierw byłam wesolutka a około 14 jakby mnie zawróciło w drugą stronę ,cały czas becze i ztego wszystkiego pokłóciłam się z moim .Poczułam się najnieszczęśliwszą kobietą na świecie .Zdenerwowało mnie że praktycznie nic już nie mogę zrobić ,że jestem bezuzyteczna .Teraz już się troszkę uspokoiłam,burza przeszła i mnie trochę też poluzowało.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ach te nasze humorki... :
Nie przejmuj sie wiolu,będzie dobrze,ja tez tak mam 
reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Więc nie tylko ja miałam wczoraj doła... beczałam do poduszki bo stwierdziłam że po porodzie będę brzydka ... wszystko mi bedzie wisiało i bede miała rozstepy i wielki cellulit i że już nie będę atrakcyjna dla męża a i sama nie będę mogła na siebie patrzeć, z resztą już nie bardzo mogę. Wiem bez sensu ale nic na to nie poradzę, już mam świeczki w oczach. Ludzie chcieliby mieć takie problemy, porąbana jestem....