reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
Karolek fajnie sobie to wykombinował;-)moja Paula chyba ma za krótkie nogi albo jej się nie chce podnieść dupencji żeby wyjść wyżej.

Hania pięknie już drepta:-) a Ciebie Nineczko nie wiem dlaczego kojarzyłam z Ciemnymi włoskami...ślicznie wyglądasz:-)

Moja Paula tańczy tak,teraz coraz częściej ją widzę jak tańczy bez podpierania się o coś.
YouTube - Tańcząca Paulinka

Kaira chyba wpadłyśmy na ten sam pomysł:-) Też wstawię wam jak Madzia tańczy.
Paulince to wychodzi super!
[ame="http://s185.photobucket.com/albums/x25/sikoreczka79/?action=view&current=HPIM3670.flv"][/ame]

Ostatnia edycja:
SUPCIO obir panienki tanczą cudnie.Jestem zachwycona.Jak miło patrzeć na takie bąble, aż serce się raduje:-):tak::-D

Roztańczone te nasze pannice :happy2: Ależ to słodko wygląda :-)
Kaira - dziekuję :zawstydzona/y: Przez jakiś czas byłam brunetką ale mi przeszło ;-)

super dziewczyny roztańczone są. może z Lilką założą trio w przyszłości...każda tańczy inaczej:tak:. fajnie by to wyglądało...

reklama
Do góry