reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
z Madzi super raczek...podoba mi się jak ładnie podpiera się ręką przekręcając się na boczek...
Karol, wiadomo...Zdolniacha listopadowy

Az mi sie lezka zakrecila.....Jaki Malutek kochany.Jak ten czas gna.
Tak sie wzruszylam, ze pokazuje moje malenstwo jakies 0,5 godzinki po urodzeniu.
YouTube - Jestem na swiecie
Ja go zabaczylam jak mial 2 godzinki bo do cc bylam usypiana, filmik krecil tatus.

no wtedy to byl slodziutki :tak:jadl i spal :-)a teraz to wszedzie go pelno wszedzie wlezie wszystkiego musi dotknac :szok:oj ten moj maly lobuziak ale nie zamienilamby go na zadne inne dziecko;-):-D
bodzinka twoj karolek tez sama slodycz:tak::-)

reklama
Takie słodziaki urocze z tych maluszków :-) Aż trudno uwierzyć, że przez 10 miesięcy tak bardzo się zmieniły :happy2: Naprawdę można siępopłakać ze wzruszenia i aż się chce poczuć to jeszcze raz! Tak bardzo żałuję, że nie mieliśmy czym nakręcić Haneczki tuz po porodzie :(
Za to teraz sobie odbijam ;)
Dzisiejsze próby "chodzenia" Hanuta :cool2:
YouTube - Hania "chodzi" ; )

Do góry