reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

Ależ z Saruni zdolna dziewczynka! Ślicznie już sama je :tak: A jak kulturalnie - nie rozmazuje po meblach :cool2: A ten pysiak na końcu drugiego filmiku... rozczulający :-)

reklama
Sareńka je bardzo ładnie:-):-)Nie to co mój Potworek, pluje, ogląda, smaruje wszystko w koło:-):-)
Jak ślicznie się tuli mała przyleoa, no i garnki najleopsza zabawka:-):-)Słodka Sara jest:-):-)

Meggi Sara wyszła przesuper:-D. łyżkę ma nieziemską, ale jak pięknie nią operuje i nawet nie peszy ją kamerka. no a ter gary w kuchni...ach...jakbym swoją Lolitkę widziała;-);-)

Bodzinka świetnie mu to wychodziło...paluszkami najlepiej się je...no i nawet się podzielił...mądry chłopczyk;-):tak:

Pełna symbioza:-D:-D:-D Zupełnie jakbym widziała Magde i Kajtka;-) Koniec posiłku wygląda tak że zabieram małą do łazienki do mycia a nasz piesio uprząta krzesełko:-p Do baltu na szczęście nie dosięga:-) No ale Karollo pięknie je:tak: Madziorek zazwyczaj w trakcie posiłku zrzuca wszystko z talerza na blat a talerz na ziemię:sorry2:

reklama
Bodzinka, powiem krótko-masz szczęście. Moja je tak samo jak Twój, czyli dziobie widelcem, ale jedzenie do buzi wkłada ręką, może dlatego, że do jej plastykowego widelca nie bardzo chce się cokolwiek "przykleić". Twoje szczęście jednak polega na tym, że posiadasz psa. Jak moje dziecko rzuca cokolwiek na podłogę to my chodzimy na czterech i sprzątamy a Ty masz to z głowy. Dobra Żaba!:-)

Do góry