reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

Nasze sanki też z oparciem tylko kocykiem zakryte to nie widac;-) A wczoraj też byliśmy i Madzia strasznie chciała z górki zjeżdżac:-D No ale jeszcze mała to pod górkę ją wciągaliśmy:-)

reklama
MAJA JEST GENIALNA:tak::tak:Wpędza mnie w kompleksa...;-)No ale moje dziecko ze ną książeczke "czyta" 30 sekund potem ją zamyka i pedzi w dal:-):-)On nie ma czsu na nauke bo ciągle w ruchu jest:-)A ja Ciebie podziwiam bo ja nie mam cierpliwości też tak ciągle mu pokazywac:zawstydzona/y::-(

Hihihi, babki, właśnie sączę ostatniego drinka przed wyjazdem (jutro wieczorem moich rodziców) a Wy zalewacie moje serce miodem....dziękuję w imieniu własnym i mojej wychowanki-hihihi. Lubi baba gadać po mamie, a i tak nie udało nam sie uchwycić jej bajerów. Ale wiecie co mnie cieszy? Ma baba poczucie humoru, a to jest dla mnie ważne jak diabli i cieszy:-)
Wstawione całuski wysyłam (wybaczcie moją filipińską dolegliwość)

Pola!!!!! co ty robisz że masz takiego geniusza??? tylko nie pisz że jak byłaś w ciąży to Mozarta słuchałaś:-D!!!Maja rozbroiła mnie totalnie!!! MAJA DO MENSY!!!!!

reklama
Do góry