Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niektóre kobiety tak reagują na ciepło, zatrzymywanie się wody w organiźmie. Ja dostałam tabletki na odwodnienie (furosemid) ale szczerze mówiąc efekt jest znikomy, rada chyba tylko jedna, jak najwięcej leżeć z nogami uniesionymi do góry, możesz sobie pomoczyć nogi w misce z zimną wodą i stosować żele chłodzące do stóp, unikać długiego stania. Ja dodatkowo wmuszam w siebie sok pomidorowy bo oczyszcza podobno z toksyn, no i nie pozostaje nic tylko czekać na poród i opuchlizna zejdzie... ;-)

.Ja przeleżałam całą ciążę i też miałam kłopoty z ciśnieniem,brałam leki na odwodnienie ale to niewiele pomogło.Jeszcze po cesarce miałam długo opuchnięte nogi -jakieś dwa tygodnie.Niestety taki urok ciężarnych kobitek

.Sylwia-głowa do góry i nóżki też;-);-);-) a będzie dobrze:-):-):-)
ja miałam tak opuchnięte nogi że jeszcze przez tydzień po porodzie n ie widziałam swoich kostek
moga odejść wody ale niekoniecznie tak nagle jak na filmach mogą się sączyć powoli napewno obniży sie brzuch dosyć znacząco