Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) gratki wielkie dla córci Oliwieczka
:-)
czasem jakaś wpadka ale sporadycznie. o siku czasem mu sie przypomni
kurcze, wiem że gdybym była w domu z nim to bym mogła tego przypilnować....
a tak to jeszcze popołudniami do tłumaczenia siadam i właściwie nie ma m kiedy na dłuzej zostawić go bez pieluszki....jak skończe tłumaczneie to sie zabiorę za niego;-) przynajmniej popołudniami

Przed drzemką zrobił siusiu i pieluszka była sucha, po drzemce nie chciał siusiu i jechaliśmy na bilans, więc został w tej pieluszce i jak wracaliśmy, a było może jeszcze 5 min. do domu to zrobił pierwszy raz siusiu do tej pieluszki, bo nie zdążyliśmy
Potem do wieczora spoko
Dzisiaj od rana sucho, nawet na spacerze byliśmy bez pieluszki:-) Problem tylko w tym, że to ja go pytam czy chce mu się siusiu, bo sam jeszcze nie zawoła
Ale nie pytam go częściej niż co 1.5-2 godziny. Jak dla mnie to jest ogromny sukces jak do tej pory, więc próbujemy dalej, może załapie sam, o co w tym wszystkim chodzi:-)
A Oliwka właśnie nie, jak już się rano obudzi, to mimo, że ma mokrą pieluchę na tyłku, to woła. Ostatnio zresztą już nie zakładamy pieluchy nawet na dłuższe spacery i na wyprawy do marketów też, bo dość długo wytrzymuje, nawet jak musimy trochę poszukać ubikacji. W dzień też już nie woła na ostatnią chwilę, więc już bardzo długo nie zdarzyło jej się nawet popuścić.a Emilka jest taka że jak ma pieluchę z rana to sika w nią![]()