• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja to bym poćwiczyła ale leniwa jestem...no brzuszek na lato ładny by się chciało...moze dzis sprobuję
na uda dajcie jakies proste ćwiczenia , żeby były jedrne i soczyste hahahahaah

reklama
a ja moge do was sie przyłączyc ? :zawstydzona/y:
zaczynam dzis ćwiczyc.... tak tak zaraz będziecie gadać po co itp choc waga waha sie od 52 do 54 to brzuszek mam sporawy ... skóra sie nei wchłonęła ładnie i zaczynam od dzis A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl czytalam opinie ze jest super :) zobaczymy moze któras probowala? i jak efekty

Kasiula co do brzuszka to wiem o co Ci chodzi :) wiec nikt nie bedzie ci nic mowil :) co do cwiczen to ja jestem jakas niecierpliwa bardzo i z nasza dieta jedynie mozna spacerowac hehehe zadnych ostrcyh cwiczen na razie. ale jak beda efekty to oczywiscie sie pochwal to moze sie wtedy zmobilizuje hehehe tyle ze ja wolalabym cos na tylek i uda :-)

Kasia ja czytałam o tej szóstce ale jakoś się nie skusiłam, ale trzymam kciuki ...;-)

dobra dzisiaj zrobie tą rybkę, a na grillu moze byc?? a i przyprawy dosłownie wszystkie można??
to moze sobie zrobie jajecznice zaraz z przyprawami ....:-)

Wiecie co ja jestem w szoku. To jest aż nieprawdopodobne żeby tak chudnąć :) jak skończę karmić to zainteresuje się tym bardziej
martolinka my widziałyśmy twoje zdjęcia co dziunka dodała i ja się pytam z czego ty chcesz schudnąć???
a ja moge do was sie przyłączyc ? :zawstydzona/y:
zaczynam dzis ćwiczyc.... tak tak zaraz będziecie gadać po co itp choc waga waha sie od 52 do 54 to brzuszek mam sporawy ... skóra sie nei wchłonęła ładnie i zaczynam od dzis A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl czytalam opinie ze jest super :) zobaczymy moze któras probowala? i jak efekty
kasia to ja do ciebie dołącze :-) i zobaczymy co z tego będzie:-)

szóstka....dotrwałam najdłużej do jakiegoś 20 dnia...piekielnie trudna i trzeba być systematycznym...ale efekty są:-)

powodzenia.

ja od każdego poniedziałku zabieram się za siebie i jakoś mi się nie udaje... chyba zmienię dzień początkowy, może się uda:sorry2:

Kasia ja czytałam o tej szóstce ale jakoś się nie skusiłam, ale trzymam kciuki ...;-)

dobra dzisiaj zrobie tą rybkę, a na grillu moze byc?? a i przyprawy dosłownie wszystkie można??
to moze sobie zrobie jajecznice zaraz z przyprawami ....:-)

moze byc na grillu i mozesz przyprawic ja jak tylko ci sie podoba tylko nie przesadzaj z sola bo zatrzymuje wode w organizmie :) ale do smaku oczywiscie mozna :-)

szóstka....dotrwałam najdłużej do jakiegoś 20 dnia...piekielnie trudna i trzeba być systematycznym...ale efekty są:-)

powodzenia.

ja od każdego poniedziałku zabieram się za siebie i jakoś mi się nie udaje... chyba zmienię dzień początkowy, może się uda:sorry2:

hehehe mysle ze zmiana dnia moze pomoc hahahahah

reklama
witam:-) jestem tu nowa odłuższego czasu zastanawiam się nad ta dieta mam pytanko jak sie czujecie stosując ta diete nie macie zawrotów głowy itp? z góry dziękuje za odp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry