martolinka
Mama i nie tylko :-)
haha, i co ja teraz mam powiedziec hahajak zaprzecze to bedzie ze bajeruje bo dobrze wychowana, a jak potwierdze to mine sie z prawda
![]()
wybór należy do Ciebie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha, i co ja teraz mam powiedziec hahajak zaprzecze to bedzie ze bajeruje bo dobrze wychowana, a jak potwierdze to mine sie z prawda
![]()

ja juz po obiadku, rybka smaczna ze tez wczesniej tak sobie jej nie podawałamm ...
a cvo na kolacje??
bylam w sklepie i kupowlaam mleko odtłuszczone 0vit obok byly tez smakowe kakaowe truskawkowe tez vit 0 mozna takie cos?

klaudzia
Chyba zapomniałam ci odp....
W 2fazie bede robić 5/5![]()

ja juz po obiadku, rybka smaczna ze tez wczesniej tak sobie jej nie podawałamm ...
a cvo na kolacje??
bylam w sklepie i kupowlaam mleko odtłuszczone 0vit obok byly tez smakowe kakaowe truskawkowe tez vit 0 mozna takie cos?
szok !! heheangole robia jajecznice w ten sposob: rozbeltuja jajka, dodaja odrobinke mleka,soli i sru do mikrofali na min,zalezy jak kto lubi sciete