• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
ja juz po obiadku, rybka smaczna ze tez wczesniej tak sobie jej nie podawałamm ...
a cvo na kolacje??
bylam w sklepie i kupowlaam mleko odtłuszczone 0vit obok byly tez smakowe kakaowe truskawkowe tez vit 0 mozna takie cos?

ja juz po obiadku, rybka smaczna ze tez wczesniej tak sobie jej nie podawałamm ...
a cvo na kolacje??
bylam w sklepie i kupowlaam mleko odtłuszczone 0vit obok byly tez smakowe kakaowe truskawkowe tez vit 0 mozna takie cos?

Pisalysmy ze mozna jogurty smakowe ale najlepiej zostawic je w 1 fazie no i ostroznie.... a wogole to jedynie slodzone asparentem i bez kawalkow owocow heh :) co do mleka to nie mam pojecia

a cvo na kolacje??

Mleko smakowe zrób sobie sama: szklanka mleka 0% + kakao/cynamon + słodzik. Lepiej kupczych nie kupować, bo mogą być cukrem słodzone.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry