• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

dziewczyny mam do Was prośbę jakby mozna było prosić linki albo adresy stron z których korzystacie byłambym bardzo wdzięczna:-)
monique
Podaj maila to podesle ci ksiązki z opisem diety jak i z przepisami

Muszę wam powiedziec ze zrobiłam dziś te placki otrebowe i sa naprawde znośne, żeby nie powiedzieć ze pyszne :tak::-p Tak wiec na obiadek dziś serwowałam pieczone w ziołach nogi z indyka a do tego placki owsiane z serkiem wiejskim. Obiad pyszny i mega syty że ledwo od stołu odeszliśmy :szok::-D

A jutro na śniadanie spróbuje te omlety na słodko :-p

reklama
...
Mary kupilam dzis w morrisonie serek homogenizowany tzn angielska wersje hehe poszukaj przy jogurtach :) a spedzilam pol godziny na szukaniu otrebow w morrisonie i napewno nie widzialam.... musze jeszcze raz do tesco sie przejechac :-)

No i mamy 68 kg :) czekam z niecierpliwoscia na 67 :-D
No pięknie, pięknie - idziesz jak burza :-) Ja półmetku juz nie mogę sie doczekać czyli jeszcze 4kg - przy dobrych wiatrach będzie to za miesiąc :tak:
A w tesco dostałam i ten serek do którego linka dałaś i otreby - i pszenne i owsiane :tak:
Placuszki SUPER! Palce lilzac. Nawet mojemu Ł smakowały tylko ja je jeszcze odrobine doprawiłam solą i chilli :tak: a mysle ze z czosnkiem bylyby super:tak:

monique
Podaj maila to podesle ci ksiązki z opisem diety jak i z przepisami

Muszę wam powiedziec ze zrobiłam dziś te placki otrebowe i sa naprawde znośne, żeby nie powiedzieć ze pyszne :tak::-p Tak wiec na obiadek dziś serwowałam pieczone w ziołach nogi z indyka a do tego placki owsiane z serkiem wiejskim. Obiad pyszny i mega syty że ledwo od stołu odeszliśmy :szok::-D

A jutro na śniadanie spróbuje te omlety na słodko :-p

No pięknie, pięknie - idziesz jak burza :-) Ja półmetku juz nie mogę sie doczekać czyli jeszcze 4kg - przy dobrych wiatrach będzie to za miesiąc :tak:
A w tesco dostałam i ten serek do którego linka dałaś i otreby - i pszenne i owsiane :tak:
Placuszki SUPER! Palce lilzac. Nawet mojemu Ł smakowały tylko ja je jeszcze odrobine doprawiłam solą i chilli :tak: a mysle ze z czosnkiem bylyby super:tak:

Jak Oli pojdzie spac to tez pojade do tesco.... super super super! :D bede miala co na sniadanie jesc :-D i na obiad "pizza" bedzie jak warzywka bede mogla :-D superrrr... a na sniadanko tez jutro omleta na slodko sprobuje :-)

Dziewczeta moje cudowne :) Pojechalam do tesco i zakupilam otreby....

Zniecierpliwiona musialam wyprobowac zeby wiedziec wrazie czego co poprawic nastepnego dnia. Postanowilam zrobic 2 placki z czego oddalam polowe mamie.
Jeden na slodko i jeden na czosnkowo z sola.
Powiem tyle: ZAJEBISTE:-D :-D

Do slodkiego uzylam troszke ponad pol lyczezki slodzika w proszku. Do czosnkowego uzylam soli czosnkowej plus odrobina normalnej soli. No poprostu bajer :) cud miod i orzeszki. i z jednego placka sie napchalam naprawde :-D :tak:

takze teraz tylko kombinowac co z czym i do dziela :-) najgorsze tylko to ze mozna tylko jednego placka dziennie :-( ale jutro wyprobujemy omleta na slodko na sniadanie a na kolacje beda placki moze na ostro :-) :-D

No i jutro ostatni dzien samych proteinek. a w niedziele uczta i beda warzywka :-D

....Postanowilam zrobic 2 placki z czego oddalam polowe mamie.
Jeden na slodko i jeden na czosnkowo z sola.
Powiem tyle: ZAJEBISTE:-D :-D
...
No i jutro ostatni dzien samych proteinek. a w niedziele uczta i beda warzywka :-D
A nie mówiłam że pyszne te placki...? :tak::-D
Wczoraj kupiłam przy okazji ten słodzik ale w sumie nei wiem czemu. Moze troche napaliłam sie na te omlety na słodko ale swego czasu oglądałam film dokumentalny o OGROMNEJ szkodliwości aspartamu i chyba jednak sobie odpuszcze... Bedzie w szafce gdybym juz naprawde nei mogla wytrzymać ale jednak bede sie go wystrzegać... Nie pytajcie mnie jakie choroby wywołuje bo juz nie pamietam (pewnie w sieci mozna znaleźć) ale pamietam ze powoduje nieodwracalne zmiany w organizmie prowadzące wręcz do śmierci. Nie chce nikogo straszyc - taki jest fakt. Dlatego te wszystkie napoje, jogurty z aspartanem to trucizna tak naprawde :baffled:
Jak cos znajde to wkleje...

No i czas na chwalenie sie - kolejne 0,6kg mniej :-):-):-)
My proteinową ciągniemy do środy - takie twardziele będziemy ;-)

A nie mówiłam że pyszne te placki...? :tak::-D
Wczoraj kupiłam przy okazji ten słodzik ale w sumie nei wiem czemu. Moze troche napaliłam sie na te omlety na słodko ale swego czasu oglądałam film dokumentalny o OGROMNEJ szkodliwości aspartamu i chyba jednak sobie odpuszcze... Bedzie w szafce gdybym juz naprawde nei mogla wytrzymać ale jednak bede sie go wystrzegać... Nie pytajcie mnie jakie choroby wywołuje bo juz nie pamietam (pewnie w sieci mozna znaleźć) ale pamietam ze powoduje nieodwracalne zmiany w organizmie prowadzące wręcz do śmierci. Nie chce nikogo straszyc - taki jest fakt. Dlatego te wszystkie napoje, jogurty z aspartanem to trucizna tak naprawde :baffled:
Jak cos znajde to wkleje...

No i czas na chwalenie sie - kolejne 0,6kg mniej :-):-):-)
My proteinową ciągniemy do środy - takie twardziele będziemy ;-)

Mary po 1 gratulacje!!!!!

Po 2. wczoraj tez czytalam artykul na innym forum o asparencie i tez bede sie ograniczac do minimum. Najogrsze tylko z napojami bo ja nie wypije herbaty bez cukru i cytryny, kawy nie pijam.... soki za bardzo kaloryczne, jedynie ratuje mnie sprite zero bo coli light tez nie lubie. no ale postaram sie pic wiecej wody i moze rozcienczac z sokiem.

po3. PLACKI SA FAKTYCZNIE ZAJEBISTE!

a po 4 i najwazniejsze................................................. WAGA WYBILA ROWNE 67 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

No to PIĘKNIE!!!!!! :tak::-):-D

Ja coś czuję że najtrudniejszy będzie etap stabilizacji tzn faza3... w moim przypadku bedzie wynosiła blisko PÓŁ ROKU!!!!! :sorry2:
No nic - pożyjemy zobaczymy... :sorry2:

Damy rade u mnie tez dlugo bedzie trwac. zawsze mozesz juz teraz przejsc do 3 fazy i jak sie skonczy to zaczac od nowa :tak: :-) no ale pewnie bedziesz trzymac do konca tak jak ja :tak::-D

BTW, wczoraj zrobilam test dukana i skurczybyk obliczyl mi ze schudne tylko 1.8kg w 1 fazie a tu juz 4 a dzien sie jeszcze nie skonczyl :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry