xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Jaki test i gdzie??![]()
zerknij sobie na tego linka TEST DUKANA-link i tłumaczenie - Proteinki - dieta Dukana - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaki test i gdzie??![]()

aspartam to syf jakich malo,powoduje m.in. guzy mozgu. ale sa tez inne slodziki.ja uzywam sacharynianu sodu. nie powiem,ze jest zdrowy ale do aspartamumu daleko. dobra tez jest splenda na bazie sucralose,ale dosc droga
KlaudziaDziewczyny a ja mam problem.... otoz ide dzis na balange na urodziny znajomej :-) idziemy do klubow wiec ciezko nie bedzie wypic choc jednego drinka bo przeciez siedzenie o wodzie to sie nie godzi.... najchetniej bym nie poszla ale tak dlugooooooooo czekalysmy razem na ta impreze ze szok... kolezanka tez ma dziecko 5 miesieczne i do teraz czekala zeby w koncu sie wybawic....
No a wiadomo alkoholu nie bardzo przy diecie i mam dylemat.... i chyba zrobie tak ze dzis sie napije ale proteinki przedluze np do wtorku

PYCHA
... wyrzuce go zachwile, dzisiaj kupie inny, a uzywałam go 3 pastylki do herbaty kawy.... jessu ja to zawsze wybiore to co gorsze ....

świetnie ja akurat mam ten czerwony z aspartanem... wyrzuce go zachwile, dzisiaj kupie inny, a uzywałam go 3 pastylki do herbaty kawy.... jessu ja to zawsze wybiore to co gorsze ....
a teraz się chwalę nanan anannana 2,5kg mniej pojawiła się moja magiczna "6" jestem przeszzcesliwa .... nigdy nie zrezygnuje z tej diety ....
a powiedzcie mi jak sie stosują tą pierwszą faże dłużej to lepiej i wiecej sie zrzuci?:-)