Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martolinka ja tez bym sie wstrzymala z ta dieta. Oczywiscie mozesz zastosowac kilka metod jak nie smazenie potraw i "kontrolowanie" zbednych tluszczy no ale jak to Niunians napisala przy piersi to 2500kcal dziennie a nie wiem czy przy naszej uzbiera sie nawet 1000.
No a moja waga takze stoi w miejscu, ale z dwojga zlego wole zeby stala w miejscu niz skakala do gory :-) a moze ruszy cos![]()
dzis walnelam sobie chlebek dukana na kolacyjke z mikroweli z jogurtem waniliowym. Jutro na obiadek mielone sobie walne z otrebami albo puplety i zrobie sosik na koncentracie z pomidorow bo czytalam ze mozna nawet w 1 fazie. aaaa no i znalazlam przepis na DUKANOWA NUTELLE musze tylko kupic mleko w proszku odtluszczone i bedzie cacyyyyyy![]()
a w piatek bedzie zupkaaaaaaaaa pomidorowa albo ogorkowa... jeszcze nie umiem sie zdecydowac![]()
...
No a moja waga takze stoi w miejscu, ale z dwojga zlego wole zeby stala w miejscu niz skakala do gory :-) a moze ruszy cos![]()
dzis walnelam sobie chlebek dukana na kolacyjke z mikroweli z jogurtem waniliowym. Jutro na obiadek mielone sobie walne z otrebami albo puplety i zrobie sosik na koncentracie z pomidorow bo czytalam ze mozna nawet w 1 fazie. aaaa no i znalazlam przepis na DUKANOWA NUTELLE musze tylko kupic mleko w proszku odtluszczone i bedzie cacyyyyyy![]()
a w piatek bedzie zupkaaaaaaaaa pomidorowa albo ogorkowa... jeszcze nie umiem sie zdecydowac![]()
Drinki ze słodkim Martini, sałatka jarzynowa, sałatka z mięsem, nawet kilka paluszków zjadłam. Normalnie wstyd mi ze nie wytrzymałam
No i następnego dnia waga o cały kg mi skoczyła. Na szczęście po wczorajszym dniu już wróciła do stanu maxymalnego do tej pory spadku tzn 97,4 

Soczystego jabłuszka, pomarańczki, grejfrucika, śliweczki... dobrze ze chociaz ta cytryne można...
klaudiaaa dawaj przepisy na nutelle![]()
i chlebek, ja tyle dni jem sama jajecznice albo inne swinstwa a tu o prosze takie pysznosci mozna... poprosze przepisik...
u mnei waga ruszyła 0,5kg dobre i to :-)
a dziewczyny no powiedzcie mi bo pytalam juz dwa razy czy jak dluzej sie stosuje 1 faze to wiecej spada waga ??
a jak sie czujecie??
ja mary u Ciebie??
natalunia a ty ile juz na tej iecie jestes? ile juz na minusie masz??
Zawsze to krok bliżej celu 

a wy jeszcze na 1 fazie czy juz na 2??
te zupki na 1 czy na drugiej fazie mozna ??
U mnie przedwczoraj imprezka była i musze sie publicznie przyznać że poszalałam....
takze ja od czasu do czasu przegryze sobie herbatnika albo chrupki kukurydziane
klaudzia
A co to za chlebek dukana? czy to co innego niz placki...? Swoją drogą Ł pokochał te placki otrebowe
Normalnie w szoku jestem bo początkowo jak tylko usłyszał "otreby" to na samą myśl się krzywił
Kurcze, a owoce dopiero w 3 fazie wchodzą...? Tego naprawde mi brakujeSoczystego jabłuszka, pomarańczki, grejfrucika, śliweczki... dobrze ze chociaz ta cytryne można...
aha, a jak masz zamiar mielone robic...? bo to przeciez tłuste mieso....![]()

zawsze to cos innego hehe
na pupe mianowicie dluuuuuuuuugie spacery a na jedrny brzuch kopanie dziecka nozkami w brzuch jak jest na haju
ot co
szczerze mowiac nie wiem ile waze ale jakos mnie to nie interesuje, ale wam kibicuje of course jesli sobie tego zyczycie

a na obiadek bedzie oczywiscie WIELKA uczta warzywno proteinkowa :-) juz sie doczekac nie moge!

Też o tym myślałam ale własna ciekawość wygrywa niestety.......
postanowilam wczoraj ze nie bede sie warzyc przez tydzien bo wkurzaly mnie ciagle skoki w dol i w gore. zobaczymy za tydzien co bedzie. Mam nadzieje ze po warzywkach za wiele mi nie wroci![]()