• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

....
a co z wami dziewczyny gdzie sie wszystkie podziałyście??
jak wam idzie?
Jestem jestem. :tak:
Musze sie przyznac ze od czasu przylotu do pl tzn do rodzicow "zgrzeszyłam" kilka razy ale staram sie tym nie dolowac...
W domu po prostu mialam tylko te produkty ktore mogłam i jzu a tutaj kusi i kusi... :sorry2:
Waga zleciala o kolejne 0,5kg ale tak naprawde to nei wiem bo to inna waga a na dodatek na moje oko troche "lewa" i niecyfrowa..
Od jutra tak jak Klaudzia 5dni proteinek :tak: Z tym ze jutro to wogole chyba cały dzien glodowki bedzie albo prawie caly bo ok 14:00 mam zabieg na żylaki pod narkozą tak wiec od rana nei wolno mi nic jeść ani pic :baffled: Najgorsze z tym piciem...

reklama
oj te grzeszki... Lepiej żeby ich nie było. I pamiętajcie, żeby trzymać się wybranego rytmu bo inaczej po diecie...
No cóż, nie będę sie przecież chlastać z tego powodu... co sie stało to sie nie odstanie... :sorry2:
ps.
natalunia
nigdy nie odp na pytanie jak dlugo jestes na diecie i ile zrzuciłas...?
Zdradzisz nam ta tajemnice..? :-)

a ja tam lubie moje male grzeszki.... urozmaicaja mi zycie troszke a chudne dalej wiec jest ok. Tzn na warzywkach sobie pogrzeszylam troszke czyt: zjadlam jednego malego ziemniaka i kilka chrupek kukurydzianych.... no i kilka landrynek possalam heheheh

Ale od jutra proteinki i trzymamy sie scislej diety :tak:

Natalko ja tez jestem ciekawa ile jus schudlas? ;-) pochwal sie!

Mówiłam mojej kuzynce o tej diecie, ona już ją przerabiała, ma nawet książkę na ten temat, i owszem na początku schudła tak jak Wy sporo, a potem waga stanęła i mimo że się diety trzymała nic przez dwa miesiące nie zleciało. W efekcie dietę odpuściła, waga wróciła, ale zaczęła na basen chodzić, na pilates, je normalnie, ale 5 posiłków dziennie i już ma 15kg za sobą w ciągu 3 miesięcy :) Myślę że to dużo... Kurcze mam nadzieję że was nie zniechece do Dukana. Widocznie jej ta dieta nie podpasowała...

Mówiłam mojej kuzynce o tej diecie, ona już ją przerabiała, ma nawet książkę na ten temat, i owszem na początku schudła tak jak Wy sporo, a potem waga stanęła i mimo że się diety trzymała nic przez dwa miesiące nie zleciało. W efekcie dietę odpuściła, waga wróciła, ale zaczęła na basen chodzić, na pilates, je normalnie, ale 5 posiłków dziennie i już ma 15kg za sobą w ciągu 3 miesięcy :) Myślę że to dużo... Kurcze mam nadzieję że was nie zniechece do Dukana. Widocznie jej ta dieta nie podpasowała...

Ja mysle ze to mogla byc tez kwestia ilości zjadanych dozwolonych posilkow.
Poza tym czasem organizm sie buntuje i zatrzymuje ale nigdy nie slyszalam zeby na tak dlugo...

na Dukanie nie chudnac? hmm.... troche dziwne bo czytam na okraglo o tej diecie i na roznych forach tez i jeszcze sie z tym nie spotkalam zeby na 2 miechy waga sie zatrzymala. Mi nawet przy grzeszkach leci w dol.

Mary co serwujesz na sniadanko? tak mi zasmakowaly warzywka ze znowu mi ciezko wrocic do samych proteinek ale oczywiscie sie nie poddaje :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry