• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Dziewczyny, czy mogłybyście mi tez przysłać przepisy tej diety proteinowej? Oto mój mail: aza777@wp.pl. Please... Ja musze się wziąść za siebie bo od wyjścia ze szpitala zamiat schudnąć to mi się przytyło 3 kg... tragedia...

Dziewczyny, czy mogłybyście mi tez przysłać przepisy tej diety proteinowej? Oto mój mail: aza777@wp.pl. Please... Ja musze się wziąść za siebie bo od wyjścia ze szpitala zamiat schudnąć to mi się przytyło 3 kg... tragedia...
Poszło :tak:

klaudzia
Do kiedy robimy te proteiny a kiedy warzywka wchodzą...? Jakoś nie mogę się doliczyć :sorry2:

A u mnie kolejny kg mniej :-)

Dziękować... Widzę, że Wam to ładnie idzie. Ja będę odchudzac i siebie i meża :)))
Aza
Mój Ł robił ze mna pierwsze 2tyg i zrzucil prawie 4kg :tak:
Teraz jest na statku w rejsie wiec je co dadzą ale po powrocie nie ma zmiłuj sie... ;-)
Jesli mu te kg nie wrocily to wlasciwie tylko jeszcze 5kg ma do zrzucenia :tak:

klaudzia
Napewno juz od dzis...? hmmmm :confused:
az sie pofatyguje i poszperam...

Ja musze się wziąść za siebie bo od wyjścia ze szpitala zamiat schudnąć to mi się przytyło 3 kg... tragedia...

Ehhh... skad ja to znam :-( u mnie tez do przodu idzie a tej superdiety nie moge bo mala cyckowa, teraz jeszcze jakas wysypka jej wyszla i mam inna diete - eliminacyjna. Pochlastac sie mozna, menu ubogie a wysypka siedzi :/ moze powinnam i z chleba zrezygnowac??? sama nie wiem, ale bez chleba to juz totalna masakra, a nie chce przechodzić na butle bo młoda ładnie przybiera na cycusiu i wygoda z karmieniem. No nic w końcu nadciąga Wielkanoc i ktoś musi się poświęcić hehe :-D

Ale śledze Wasze postępy dziewczynki i kibicuje gorąco, o'le! :tak:

Ehhh... skad ja to znam :-( u mnie tez do przodu idzie a tej superdiety nie moge bo mala cyckowa, teraz jeszcze jakas wysypka jej wyszla i mam inna diete - eliminacyjna. Pochlastac sie mozna, menu ubogie a wysypka siedzi :/ moze powinnam i z chleba zrezygnowac??? sama nie wiem, ale bez chleba to juz totalna masakra, a nie chce przechodzić na butle bo młoda ładnie przybiera na cycusiu i wygoda z karmieniem. No nic w końcu nadciąga Wielkanoc i ktoś musi się poświęcić hehe :-D

Ale śledze Wasze postępy dziewczynki i kibicuje gorąco, o'le! :tak:
Eff_k
Przede wszstkim dziekujemy za kibicowanie :tak::-p
Ale co ty mówisz...>? :eek: Ja byłam przekonana że karmiąc dziecko piersią właśnie traci sie kg :sorry: a ty mówisz ze przybierasz...? To ja już nic z tego nie rozumiem :confused2:

reklama
Ehhhh
Muszę wam powiedzieć że tempo tego odchudzania zaczyna być dla mnie niewystarczające... :dry:
No wiem, ze jak szybciej to mniej zdrowo itd... ale ja bym chciała JUŻ JUŻ :zawstydzona/y::-p
Jestem chyba idealną kandydatką na liposukcje - wchodzę gruba, wychodzę chuda :-p:-D no i przede wszystkim JUŻ JUŻ... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry