mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Nooo. przesadziłam... nie 7 a 6kg mniej ;-)...
Mary wielki uklon!!!!!!!!!! Super! ;-)Oby tak dalej!
Ja to was podziwiam że macie czas i ochote na takie wymyślanie dań... ja jakoś nei mam do tego teraz głowy...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nooo. przesadziłam... nie 7 a 6kg mniej ;-)...
Mary wielki uklon!!!!!!!!!! Super! ;-)Oby tak dalej!

PoszłoDziewczyny, czy mogłybyście mi tez przysłać przepisy tej diety proteinowej? Oto mój mail: aza777@wp.pl. Please... Ja musze się wziąść za siebie bo od wyjścia ze szpitala zamiat schudnąć to mi się przytyło 3 kg... tragedia...

Poszło
klaudzia
Do kiedy robimy te proteiny a kiedy warzywka wchodzą...? Jakoś nie mogę się doliczyć
A u mnie kolejny kg mniej :-)
Poszło
klaudzia
Do kiedy robimy te proteiny a kiedy warzywka wchodzą...? Jakoś nie mogę się doliczyć
A u mnie kolejny kg mniej :-)
AzaDziękować... Widzę, że Wam to ładnie idzie. Ja będę odchudzac i siebie i meża))

klaudzia
napewno juz od dzis...? Hmmmm
Az sie pofatyguje i poszperam...
Ja musze się wziąść za siebie bo od wyjścia ze szpitala zamiat schudnąć to mi się przytyło 3 kg... tragedia...

Eff_kEhhh... skad ja to znam :-( u mnie tez do przodu idzie a tej superdiety nie moge bo mala cyckowa, teraz jeszcze jakas wysypka jej wyszla i mam inna diete - eliminacyjna. Pochlastac sie mozna, menu ubogie a wysypka siedzi :/ moze powinnam i z chleba zrezygnowac??? sama nie wiem, ale bez chleba to juz totalna masakra, a nie chce przechodzić na butle bo młoda ładnie przybiera na cycusiu i wygoda z karmieniem. No nic w końcu nadciąga Wielkanoc i ktoś musi się poświęcić hehe
Ale śledze Wasze postępy dziewczynki i kibicuje gorąco, o'le!![]()

Ja byłam przekonana że karmiąc dziecko piersią właśnie traci sie kg
a ty mówisz ze przybierasz...? To ja już nic z tego nie rozumiem 

no i przede wszystkim JUŻ JUŻ... ;-)