• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

...

Mary co serwujesz na sniadanko? tak mi zasmakowaly warzywka ze znowu mi ciezko wrocic do samych proteinek ale oczywiscie sie nie poddaje :-)
Na "śniadanie" udało mi się zdązyć wypic jeszcze kawe a teraz ścisła głodówka przed zabiegiem żylakowym... dziś o 14:30 ide pod nóż :unsure:
Zero jedzenia i zero picia na 6godz przed zabiegiem - usycham z pragnienia!!!!

reklama
Na "śniadanie" udało mi się zdązyć wypic jeszcze kawe a teraz ścisła głodówka przed zabiegiem żylakowym... dziś o 14:30 ide pod nóż :unsure:
Zero jedzenia i zero picia na 6godz przed zabiegiem - usycham z pragnienia!!!!

Ajjj zapomnialam :zawstydzony: powodzenia Mary! trzymam kciuki!

a ja wlasnie sie zwazylam i mam 66 kg :) przez moment pojawilo sie 65,8 :-D hurrraaaaa

No cóż, nie będę sie przecież chlastać z tego powodu... co sie stało to sie nie odstanie... :sorry2:
ps.
natalunia
nigdy nie odp na pytanie jak dlugo jestes na diecie i ile zrzuciłas...?
Zdradzisz nam ta tajemnice..? :-)

jestem od 5 lutego i 10 kg :-)

Mówiłam mojej kuzynce o tej diecie, ona już ją przerabiała, ma nawet książkę na ten temat, i owszem na początku schudła tak jak Wy sporo, a potem waga stanęła i mimo że się diety trzymała nic przez dwa miesiące nie zleciało. W efekcie dietę odpuściła, waga wróciła, ale zaczęła na basen chodzić, na pilates, je normalnie, ale 5 posiłków dziennie i już ma 15kg za sobą w ciągu 3 miesięcy :) Myślę że to dużo... Kurcze mam nadzieję że was nie zniechece do Dukana. Widocznie jej ta dieta nie podpasowała...

Diety nie porzuca się ot tak, a jak waga się zatrzymała to albo nie piła wody, albo nie stosowała zasad (zwiększała ilość mąki, otrąb, i innych dozowolonych produktów, których nie można jesć w trakcie zatrzymania wagi). A wychodząc z diety trzeba przecież przejść fazę przejściową, tak jak pisze Dukan, bo inczej efekt jo-jo murowany.

Mi ta dieta odpopwiada. Najadam się, jem słodkości, ładnie mi waga schodzi i oprócz wina i jednego ciastka nie grzeszę i wszystko idzie zgodnie z planem. Ja jak się do czegoś zabieram to nie pozwalam sobie na grzeszki, bo później za dużo sobie pozwalam :-p Mieszczę się już w spodnie sprzed ciąży od jakiegoś tygodnia i teraz walczę o zmieszczenie się w spodnie jeszcze przed przytyciem. A niewiele mi już brakuje :tak:

Diety nie porzuca się ot tak, a jak waga się zatrzymała to albo nie piła wody, albo nie stosowała zasad (zwiększała ilość mąki, otrąb, i innych dozowolonych produktów, których nie można jesć w trakcie zatrzymania wagi). A wychodząc z diety trzeba przecież przejść fazę przejściową, tak jak pisze Dukan, bo inczej efekt jo-jo murowany.

Mi ta dieta odpopwiada. Najadam się, jem słodkości, ładnie mi waga schodzi i oprócz wina i jednego ciastka nie grzeszę i wszystko idzie zgodnie z planem. Ja jak się do czegoś zabieram to nie pozwalam sobie na grzeszki, bo później za dużo sobie pozwalam :-p Mieszczę się już w spodnie sprzed ciąży od jakiegoś tygodnia i teraz walczę o zmieszczenie się w spodnie jeszcze przed przytyciem. A niewiele mi już brakuje :tak:

Ja tez uwazam ze trzeba przejsc stabilizacje bo diecie bo tak jak piszesz efekt jojo jak nic.

Natalka co robisz ze slodkich rzeczy? ja narazie sprobowalam drozdzowki, nutelle i przymierzam sie do sernika

Kiedy nastepne wazenie? ja planuje na koniec proteinek ;-)
Dzisiaj zważyłam sie w klinice przed zabiegiem i moim oczom ukazałą sie cyfra 95!!! Czyli kolejne 2kg mniej!! Fakt ze do wieczora nic nie jadlam a teraz tylko salatke z jajka i twarozku oraz otreby z jog nat ale zeby az tak...?
Modle sie zeby nie okazalo sie ze wage mieli tam zepsutą ;-):-D
Jak jutro sprawdze na domowej to bede miec odniesienie do ostatniego pomiaru na tej tutaj... i wtedy ewentualnie updatetuje suwaczek :tak:
Jesli to prawda oznaczałoby to -7kg w 20dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
NOOOO to sie chwali!! Pięknie pięknie!! :tak:

Dziewczyny
Wasze postępy naprawdę mnie motywują :tak:

Robię flan, sernik, drożdzówkę, ciastezka, kremy, tiramisu i batoniki. Jestem słodyczowa i ciasta normalne, przerabiam na dietetyczne i też super wychodzą.

reklama
Robię flan, sernik, drożdzówkę, ciastezka, kremy, tiramisu i batoniki. Jestem słodyczowa i ciasta normalne, przerabiam na dietetyczne i też super wychodzą.

No wlasnie tez sie zastanawialam nad przerobieniem kilku przepisow na proteinowe heh tylko zastanawiam sie jak to z ta maka? no bo niby jak najmniej jej trzeba a wiadomo do ciacha to trzeba make. No chyba ze sernik jako sam ser bez ciacha? Ja narazie uzywam maki tylko do nalesnikow a gdy dodam slodzik do tego to wychodza przeeeepyszne ;-) dzis zrobilam sobie nalesniki bez slodzika i zrobilam je sobie na ostro do tego male kawalki z piersi kurczaka opanierowalam w jajku i otrebach i wszystko razem zawinelam z sosem paprykowo czosnkowym zrobionym z jogurtu. Palce lizac! jak z KFC :-D

Dzisiaj zważyłam sie w klinice przed zabiegiem i moim oczom ukazałą sie cyfra 95!!! Czyli kolejne 2kg mniej!! Fakt ze do wieczora nic nie jadlam a teraz tylko salatke z jajka i twarozku oraz otreby z jog nat ale zeby az tak...?
Modle sie zeby nie okazalo sie ze wage mieli tam zepsutą ;-):-D
Jak jutro sprawdze na domowej to bede miec odniesienie do ostatniego pomiaru na tej tutaj... i wtedy ewentualnie updatetuje suwaczek :tak:
Jesli to prawda oznaczałoby to -7kg w 20dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOOOO to sie chwali!! Pięknie pięknie!! :tak:

Dziewczyny
Wasze postępy naprawdę mnie motywują :tak:

Mary wielki uklon!!!!!!!!!! Super! ;-) :-D Oby tak dalej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry