• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

witam:-) jestem tu nowa odłuższego czasu zastanawiam się nad ta dieta mam pytanko jak sie czujecie stosując ta diete nie macie zawrotów głowy itp? z góry dziękuje za odp

Monique.... w ksiazce pisze ze pierwsze dwa dni moze byc spadek energii... ja natomiast czuje sie WYSMIENICIE! wrecz cudownie... mam przyplyw energii i wogole czuje sie juz o wiele lepiej, nie wspomne o samopoczuciu.... :-)

reklama
Ile juz jestes na tej diecie? I ile udało Ci się schudnąć:-) I idzie na niej wytrzymac? ja jestem okropnym łakomczuchem i cały czas jestem głodna:-)

na diecie jestem od poniedzialku.... jak widac na suwaczku narazie 2.6 kg. jestem na najtrudniejszej fazie bo 1 i idzie wytrzymac. troszke silnej woli i da sie przezyc :) jak sie widzi efekty to odechciewa sie jedzenia :-)

hahaha tez prawda:-) a co robisz jak idziesz do znajomych? jesz coś? :-)

u znajomych jeszcze nie bylam... ale wczoraj wpadla do nas kolezanka z synkiem i robilam obiad dla rodzinki wiec ja tez poczestowalam, a samej zrobilam sobie piersi z kurczaka na ostro w piekarniku :) najgorzej bedzie w weekend bo zreguly z mezem i z Olim gdzies jedziemy na zakupy itp no i zreguly jedlismy w miescie wiec nie wiem co zrobie... u znajomych nie bede jesc napewno :) chyba ze jogurt heheheheh

reklama
haha, i co ja teraz mam powiedziec haha :) jak zaprzecze to bedzie ze bajeruje bo dobrze wychowana, a jak potwierdze to mine sie z prawda ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry